Zakelijk een elektrische auto leasen

ALD Electric biedt een totaaloplossing voor elektrische mobiliteit. 

Ready to switch on

De transitie naar elektrisch vervoer versnelt en als toonaangevende internationale mobiliteitsaanbieder, met 1,76 miljoen mobiliteitscontracten in 43 landen, staan wij vooraan om deze elektrificatie mogelijk te maken. Wij zijn #ReadyToSwitchOn!

Ontdek ons e-magazine

Ben jij al ‘Ready to switch on’? Elektrisch rijden roept bij veel werkgevers en leaserijders nog vragen op. Vragen die ALD Automotive graag weg wil nemen. In ons gratis e-magazine laten we meerdere (ervarings)deskundigen op het gebied van elektrische mobiliteit aan het woord. Aan de hand van een aantal praktijkervaringen nemen we je graag mee in de transitie naar elektrische mobiliteit.

Elektrische auto leasen: ALD Automotive is je one-stop-shop

Om het je makkelijk te maken om op een elektrische auto over te stappen, eventueel gecombineerd met een laadpunt en/of e-bike, heeft ALD Automotive een totaaloplossing; ALD Electric. Daarmee kies je eenvoudig voor de elektrische mobiliteit die bij je past.

ALD Electric bestaat uit de volgende services:

  • Elektrische auto van elk leverbaar merk en type in Nederland.
  • Laadpunt thuis op de oprit van de leaserijder of bij jou op kantoor. Ons complete laadpakket bestaat uit het laadpunt, accessoires, installatie, hosting, beheer, onderhoud en laadsleutel.
  • E-bike of speed pedelec als gezond en emissieloos alternatief voor korte ritten. Daarmee vermijd je ook nog files en eventuele parkeerproblemen.
  • Laadpas. Of een combinatie laad-tankpas om jouw privé laadpunt te activeren, je auto op te laden bij openbare laadpunten of brandstof te tanken.
  • Aanvullende mobiliteitsdiensten zoals een vakantie-auto voor de langere afstanden of een ALD Mobility Card.

05_zakelijk_auto_electrisch (FILEminimizer)

Elektrisch rijden in de praktijk

Wil je meer weten over elektrisch rijden in de praktijk en de voordelen voor werkgevers en medewerkers? Wij hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet in de volgende documenten:

Eerst uitproberen?

Er is maar één manier om erachter te komen of een elektrische auto bij jou past en dat is… zelf uitproberen! En dan niet een uurtje, maar een maand of langer de proef op de som nemen. De ALD eFlex test drive biedt je deze kans. Je kunt tegen een normaal leasetarief minimaal 1 maand proefrijden. En bevalt je het niet, dan lever je kosteloos de auto weer bij ons in.

Ook een elektrische auto leasen?

Wij bieden een totaaloplossing voor elektrisch rijden inclusief laden en afrekenen. Neem contact op met onze lease consultants via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.