Om onze klant beter te bedienen en de juiste service te verlenen hebben wij de vijf servicebeloften opgesteld.

ALD gelooft er sterk in dat leasing slimmer en flexibeler kan. Hoe precies? Om te beginnen met een breed aanbod aan mobiliteitsoplossingen die verder gaan dan de auto alleen. En door collega’s die de beste persoonlijke service willen bieden. Deze bieden we aan steeds meer klanten, want ALD Automotive groeit al jarenlang sneller dan de markt. Lees hieronder onze vijf servicebeloften. 

 

 

 

 Voor iedere mobiliteitsbehoefte een oplossing

Van private lease tot zakelijk leasen. Van het leasen van een e-bike tot een op maat gemaakte mobiliteitsmix. Wij bieden u voor ieder budget en elke mobiliteitswens een flexibele oplossing.

 

 

 

 U heeft inspraak in onze dienstverlening en innoveert mee

Nieuwe diensten ontwikkelen we niet alleen, maar in samenspraak met onze klanten. Let’s drive together is niet voor niets onze pay-off.

 

 

 

 Transparantie in kosten en voorwaarden

Wij bieden altijd een kostenefficiënte oplossing. Daarnaast communiceren wij transparant over onze voorwaarden. Zo helpen we u om grip te houden op uw mobiliteitskosten.

 

 

 

 Voor iedere relatie een eigen contactpersoon

Klant van ALD Automotive? Dan krijgt u standaard een vaste contactpersoon; of u nu één auto leaset of een wagenpark van 1000 voertuigen beheert.

 

 

 

 U bent altijd welkom in ons Mobility Experience Centre

Hier bieden wij u inspiratie en advies. Niet verkopen, maar een goed gesprek voeren is het doel van ons Mobility Experience Centre. Of u nu komt om inspiratie op te doen of om ter plekke een mobiliteitsoplossing op maat te laten ontwerpen. We denken proactief met u mee.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00