Zakelijk mobiel parkeren

Eenvoudig en voordelig mobiel parkeren en aan het einde van de maand afrekenen.

Gemakkelijk mobiel parkeren

Het gebeurt iedereen wel eens. Je wil op straat parkeren, maar hebt geen kleingeld voor de parkeermeter. Bovendien wil je liever niet betalen voor parkeertijd die niet wordt gebruikt. Of een boete ontvangen omdat de parkeermeter is afgelopen voordat je terug bent. ALD Automotive biedt je een aantrekkelijke parkeeroplossing in samenwerking met onze partners.

Gemak voor wagenparkbeheerders

Wanneer je als wagenparkbeheerder mobiel straatparkeren opneemt in je mobiliteitspakket, kunnen jouw medewerkers gemakkelijk via hun mobiel betalen voor straatparkeren, en ontvang jij maandelijks een gespecificeerde factuur met daarop de parkeerkosten per kenteken opgesplitst.

In het geval van vervangend vervoer kun je het kenteken eenvoudig in de app wijzigen. Optimaal gebruiks- en beheergemak!

18_zakelijk_oplossingen_parkeren (FILEminimizer)

Interesse in zakelijk mobiel parkeren?

Wil je graag meer weten over onze parkeeroplossingen of andere services? Neem dan contact op met onze lease consultants. Wij staan je graag te woord en zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Mobiel parkeren voor leaserijders

Ben je leaserijder of wil je voor je privéauto mobiel parkeren aanvragen? Klik dan hier voor de EasyPark formerly Parkmobile registratiepagina. De parkeerkosten worden maandelijks in rekening gebracht via een pdf-factuur. Je hebt dus alle kosten in één overzicht.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00