Auto leasen

Auto leasen bij ALD Automotive

Bij ALD Automotive kun je alle merken, modellen en uitvoeringen zowel zakelijk als privé leasen. Naast ‘gewone’ modellen kun je er ook voor kiezen om een elektrische auto te leasen. Wij bieden je graag een totaaloplossing voor elektrisch rijden, laden en betalingen. Zo kun je zonder zorgen de weg op.

Elektrische auto leasen
Elektrische auto leasen
Bekijk de mogelijkheden
Lees meer
Leaseaanbiedingen
Leaseaanbiedingen
Bekijk onze leaseaanbiedingen
Lees meer
Leaseauto merken
Leaseauto merken
Benieuwd welke merken je bij ALD kunt leasen?
Lees meer

Zorgeloos zakelijk of privé een auto leasen

Voor een vast maandbedrag kun je in een nieuwe of tweedehands auto rijden zonder een eenmalige grote uitgave. Fijn als je je spaargeld gewoon op de bank kunt laten staan als je de auto privé wil leasen en als bedrijf blijft je werkkapitaal vrij om te ondernemen. 

Voordelen van een auto leasen

  • Geen investering voor de aanschaf van de leaseauto
  • No-claim opbouw blijft bestaan
  • Vermindering administratieve lasten
  • Altijd een representatief wagenpark
  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  • Autopech? Geen probleem, ook dan staan wij voor je klaar
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, in binnen- en buitenland

Auto’s leasen voor korte termijn ook mogelijk

Soms is het in bepaalde situaties fijn om een auto voor korte termijn te kunnen leasen. Ideaal voor bijvoorbeeld zzp’ers of een nieuwe medewerker met een tijdelijk contract. Soms zit je gewoon liever niet vast aan een leasecontract voor enkele jaren.

Een auto leasen voor korte termijn is mogelijk met shortlease voor de duur van 6 tot 12 maanden, met een tariefgarantie tot 24 maanden. Je kunt deze overeenkomst op ieder gewenst moment opzeggen. Wist je dat je met een shortlease contract altijd goedkoper uit bent dan met een reguliere leaseovereenkomst over dezelfde periode? Een ideale uitkomst dus, als je voor een korte periode wil leasen.

Meer weten over het leasen van een auto?

Wil je meer informatie over de mogelijke mobiliteitsoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)20 658 70 00.