Grijs kenteken

ALD Consultancy adviseert je op welke manier de grijs kenteken vloot optimaal ingezet kan worden.

Bestelauto's zijn veel meer dan een vervoersmiddel, het is je gereedschap dat je in staat stelt om te ondernemen. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van de juiste bestelauto's. Soms is het fijn om een bestelauto voor korte termijn te kunnen leasen. En ik elk geval wil je dat de bestelauto aan al je eisen en wensen voldoet zodat het werk van jou of je medewerkers zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. 

Advies over de keuze

De voertuigspecificaties zijn veel uitgebreider dan bij personenauto's, de wet- en regelgeving is anders en het onderhoud aan een bestelauto vraagt specifieke kennis. Anders dan bij personenwagens is een bestelauto daarentegen niet makkelijk te vervangen wanneer het voertuig niet kan rijden. ALD Consultancy helpt je graag bij de keuze en inrichting van de bestelauto.

Elektrische bestelauto's

Steeds meer ondernemers kiezen ook voor hun bedrijfswagens voor een duurzaam alternatief; de elektrische bestelauto. Dit kan zijn om hun CO2-uitstoot te verlagen en bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen of om in te spelen op toekomstige regelgeving. Zo zullen vanaf 2025 zo’n 30 tot 40 grotere gemeenten emissievrije zones gaan invoeren, waardoor (bestel)auto’s, aangedreven door een motor op fossiele brandstoffen, geweerd worden uit binnensteden.

Gratis e-magazine

22058050-1_eLCV_e-magazine_icoon_309x307

Wie met zijn wagenpark wil overstappen op elektrisch rijden, staat voor een aantal uitdagingen. In het bijzonder wanneer het gaat om het bestelwagenpark. Gewoon maar beginnen is eigenlijk geen optie: op termijn kan dat geld kosten doordat er verkeerde investeringen worden gedaan. Bovendien bestaat er dan de kans dat je de medewerkers niet goed meekrijgt in het proces. Hoe pak je het dan wel aan? Lees het in ons gratis e-magazine.

ALD Consultancy 

Wil je advies over een grijs kenteken vloot of de elektrificatie hiervan? ALD Automotive adviseert je graag. Welke actieradius heb je nodig? Waar kan je opladen? En van welke subsidies kun je gebruikmaken? Wij bieden maatwerk advies voor grote en kleine ondernemingen. Neem contact op met onze Mobility Consultants via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00