Elektrificatie

ALD Consultancy biedt advies en begeleiding bij het vergroenen van het wagenpark.

Transitie naar elektrische mobiliteit

Een brandstofvoertuig vervangen door een elektrische auto klinkt wellicht simpel, maar er komt meer bij kijken. ALD Consultancy ondersteunt je bij het bepalen welke berijder de overstap kan maken naar elektrisch vervoer, bij het kiezen van laadoplossingen en bij het maken van een kosten- en carbon footprint inschatting. Voor vloten met grijs kenteken adviseren wij ook over de impact op processen en dienstverlening.

Gratis e-magazine

Elektrisch rijden roept bij veel werkgevers en leaserijders nog vragen op. Vragen die ALD Automotive graag weg wil nemen. In ons gratis e-magazine laten we meerdere (ervarings)deskundigen op het gebied van elektrische mobiliteit aan het woord. Aan de hand van een aantal praktijkervaringen nemen we je graag mee in de transitie naar elektrische mobiliteit.

Elektrische auto leasen: ALD Automotive is je one-stop-shop

Klaar om de overstap te maken? Om het je makkelijk te maken om op elektrische auto's over te stappen, eventueel gecombineerd met een laadpunt en/of e-bike, heeft ALD Automotive een totaaloplossing; ALD Electric. Daarmee kies je eenvoudig voor de elektrische mobiliteit die bij je past.

ALD Electric bestaat uit de volgende services:

  • Elektrische auto van elk leverbaar merk en type in Nederland.
  • Laadpunt thuis op de oprit van de leaserijder of bij jou op kantoor. Ons complete laadpakket bestaat uit het laadpunt, accessoires, installatie, hosting, beheer, onderhoud en laadsleutel.
  • E-bike of speed pedelec als gezond en emissieloos alternatief voor korte ritten. Daarmee vermijd je ook nog files en eventuele parkeerproblemen.
  • Laadpas. Of een combinatie laad-tankpas om jouw privé laadpunt te activeren, je auto op te laden bij openbare laadpunten of brandstof te tanken.
  • Aanvullende mobiliteitsdiensten zoals een vakantie-auto voor de langere afstanden of een ALD Mobility Card.

ALD Consultancy 

Wil je advies over de transitie naar elektrische mobiliteit? Wij bieden maatwerk advies voor grote en kleine ondernemingen. Neem contact op met onze Mobility Consultants via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00