Over ALD Automotive | LeasePlan

ALD Automotive heeft in mei 2023 de wereldwijde overname van LeasePlan met succes afgerond. Doordat we onze krachten bundelen, vormen we samen dé toonaangevende wereldwijde aanbieder van duurzame mobiliteit.

De markt verandert snel en dat vraagt om slagkracht. Met een wagenpark van in totaal 3,3 miljoen auto’s in 44 landen en een duidelijke focus op duurzame mobiliteit en innovatie, zien we deze combinatie als een unieke kans om de beste oplossingen voor jou als klant, partner of stakeholder te bieden. 

ALD Automotive en LeasePlan zijn gestart met de integratie tot één bedrijf, waarbij voorlopig beide merken nog blijven bestaan. Benieuwd naar de impact hiervan?

Bekijk de veelgestelde vragen over de overname

ALD Automotive

ALD Automotive is een wereldwijde leider in mobiliteitsoplossingen, en biedt full service leasing en vlootbeheer aan zowel grote bedrijven, het MKB, ZZP’ers als particulieren. We maken deel uit van de Societe Generale Groep. 

Met een focus op duurzame mobiliteit en persoonlijke service, levert ALD Automotive innovatieve mobiliteitsoplossingen en slimme diensten, die jou flexibiliteit en vrijheid in mobiliteit bieden.   

LeasePlan

LeasePlan is marktleider in Car-as-a-Service oplossingen. LeasePlan koopt, financiert en beheert nieuwe voertuigen voor haar klanten en biedt een complete end-to-end-service voor een gemiddelde contractduur van drie tot vier jaar. Met 60 jaar ervaring, is het de missie van LeasePlan haar klanten te laten zien wat duurzame mobiliteit van de toekomst te bieden heeft, en wat dat voor hen kan betekenen. LeasePlan maakt de bewegingsvrijheid van haar klanten steeds slimmer, schoner en veiliger.

Meer over LeasePlan lees je hier.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00