Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Mobiliteit verduurzamen: daar staan wij voor. Dat onze bedrijfsvoering ook duurzaam is, hebben we vastgelegd in ons CSR-beleid.

Binnen ALD Automotive gebruiken we de term Corporate Social Responsibility (CSR) voor alle onderwerpen die te maken hebben met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verantwoord ondernemen betekent voor ons dat we inzetten op duurzame mobiliteit, zorgen voor goed werkgeverschap, transparant en verantwoord zakendoen en onze eigen ecologische voetafdruk verkleinen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij jezelf

We zijn een innovatief en vooruitstrevend bedrijf. Voor onze klanten ontwikkelen we toekomstbestendige oplossingen die de uitstoot van broeikasgassen terugdringen, steden leefbaarder en mobiliteit slimmer maken. Zo zetten we in op de transitie van auto’s met een verbrandingsmotor naar elektrische auto’s, bieden we e-bikes aan en hebben we een app ontwikkeld die klanten en medewerkers helpt duurzamer te reizen. Voor onze eigen medewerkers zorgen we voor een gezonde werk-privé balans en bieden we veel ontwikkelingsmogelijkheden aan. Daarnaast spannen wij ons in voor gelijke beloningen, maar ook voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer.

Lees hier meer over de inhoud van ons CSR-beleid.

05_over-ons_overALD_duurzaamheid (FILEminimizer)

EcoVadis en ISO 14001

ALD Automotive Nederland is EcoVadis en ISO 14001 gecertificeerd. Deze certificaten tonen aan dat we goede duurzaamheidsprestaties leveren. Ook geven ze ons inzicht in hoe we ons CSR- en milieubeleid kunnen verbeteren. Dit is van grote waarde, want het verbeteren van onze duurzaamheidsprestaties is een doorlopend proces.

BV_Cert_ISO14001-2

 

 

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het verduurzamen van je mobiliteitsbeleid of leasevloot, of heb je behoefte aan advies? Neem contact met onze lease consultants via +31 (0)20 658 70 00.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00