Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid versnellen doen we door voorop te lopen met toekomstgerichte oplossingen.

Moving forward together

De wereld verandert. Net als jij. Jouw persoonlijke situatie en jouw bedrijf zijn niet hetzelfde als 10 jaar geleden. Alles blijft in beweging en veranderingen stellen specifieke eisen aan de mate van en de manier waarop we mobiel zijn.

Daarbij willen we rekening houden met de leefbaarheid van onze planeet. Denk aan klimaatverandering, overvolle steden en wegen. Bovendien komen er steeds meer mensen bij die dagelijks van A naar B moeten.

Dat stelt ons voor de vraag: Hoe creëren we bewegingsvrijheid? En hoe zorgen we ervoor dat jij ook in de toekomst mobiel kunt blijven?

Op weg naar een groene toekomst

Vrijheid in mobiliteit, dat is onze missie. Dit betekent flexibele mobiliteitsoplossingen die slim, gevarieerd en voor iedereen bereikbaar zijn. Niet alleen nu, maar ook later. Daarom streven we naar mobiliteit waarbij de CO₂ en NOx footprint uiteindelijk tot nul worden teruggebracht. Oftewel, klimaat-neutrale mobiliteit.

05_over-ons_overALD_duurzaamheid (FILEminimizer)

Blijvend innoveren

Je wil je eigen duurzame ambities realiseren. Maar het woord ‘mobiliteit’ wordt niet direct geassocieerd met duurzaamheid. ALD Automotive wil zich daarin onderscheidend opstellen ten opzichte van de markt. Anders gezegd; we zoeken continu naar nieuwe en creatieve oplossingen, die jou in staat stellen om je ecologische footprint te verkleinen.

Oplossingen bedenken doe je samen

We willen de weg naar duurzaamheid versnellen door voorop te lopen met op de toekomst gerichte oplossingen. Dit doen we door:

  1. Partnerships aan te gaan met bedrijven zoals Eneco en Conclusion en samen te werken aan projecten die wonen, werken en reizen slimmer en duurzamer maken. Denk bijvoorbeeld aan elektrisch rijden.
  2. Kennis te delen tussen aanbieders, gebruikers, bedrijven en overheid. Dit doen we onder andere door regelmatig sessies en workshops te organiseren in ons Mobility Experience Center.
  3. Zelf de toon te zetten met de implementatie van duurzame innovaties, bijvoorbeeld door elektrisch rijden onder medewerkers te stimuleren. Maar ook stimuleren wij onze medewerkers om bij te dragen met ideeën en concrete acties.

Advies over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samen kunnen we de ecologische footprint van de leasevloot laten dalen. Heb je behoefte aan advies? Neem contact met onze lease consultants via +31 (0)20 658 70 00.