Levering nieuwe leaseauto

Nog even en het is zover; je nieuwe leaseauto wordt geleverd! Hier vind je meer informatie over de afleverdatum en een handige video met uitleg over de aflevering.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn auto?

Terwijl jij wegdroomt over je nieuwe auto, regelen wij op de achtergrond een aantal belangrijke zaken voor je. Zo zorgen wij ervoor dat het voertuig verzekerd is, het kentekenbewijs verstuurd wordt en de brandstofpas/laadpas aangevraagd worden (indien van toepassing). We hebben een handige video gemaakt waarin je ziet wat je kunt verwachten bij de levering van jouw nieuwe leaseauto.

Ik ga elektrisch rijden

Ga je voor het eerst elektrisch rijden? We hebben hier een aantal praktische tips voor je op een rijtje gezet.

Wat is de afleverdatum?

Heb je een nieuwe leaseauto in bestelling? Dan kun je vast niet wachten tot de levering van je nieuwe auto. Om je meer inzicht te geven in de verwachte leverdatum, verzoeken wij de dealer om regelmatig de leverdatum te updaten. De laatst bekende leverdatum van je auto vind je in My ALD. Ook vind je hier de contactgegevens van de dealer en details over je nieuwe leaseauto.

Tips voor je leaseauto

  • Heb je een brandstofpas? Vergeet niet om de kilometerstanden in te voeren na afloop van het tanken.
  • Let bij het tanken goed op dat je de juiste brandstof tankt. En mocht je toch verkeerde brandstof tanken, start de motor dan in ieder geval niet en bel ons alarmnummer.
  • Controleer regelmatig de banden, de airconditioning, het oliepeil en de overige vloeistoffen volgens het instructieboekje van je leaseauto.
  • Meld elke schade – hoe klein ook – binnen 48 uur bij ons.
  • Laat de onderhoudsbeurten uitvoeren door een officiële merkdealer.
  • Zorg ervoor dat je altijd een schadeformulier in de auto hebt liggen.

Gebruik door derden

Er is geen bezwaar tegen het gebruik van jouw leaseauto door derden, zolang deze in het bezit zijn van een in Nederland geldig rijbewijs en zorgvuldig met de auto omgaan. Uiteraard kan het zijn dat je werkgever andere voorwaarden stelt.

Vragen? 

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met Driver Care. Wij helpen je graag verder.

Wij wensen je veel rijplezier!

       

Vragen?

WhatsApp_410x410_hash644af3+31 (0)20 658 30 80

e-mail_410x410_hash050b7f Driver Care

De My ALD app

Regel al je leasezaken via de My ALD app. Meer weten?

app_store-1

google_play-1