Private Lease: zorgeloos privé een auto leasen

iconen_set_3xc

Private lease bij ALD Automotive

Voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto rijden, zonder je spaargeld te hoeven gebruiken? Genieten van een goed verzekerde en onderhouden auto, zonder zorgen? Dat is ‘the freedom of not owning a car’

> Waarom private lease?

Ons aanbod

Of je nu op zoek bent naar een compacte auto waarmee je korte ritten in de stad kunt maken, of naar een 7-persoonsauto om zonder problemen je kinderen –inclusief vriendjes en vriendinnetjes- naar voetbal of hockey te vervoeren. ALD Private Lease biedt voor iedereen de gewenste auto. 

> Bekijk private lease aanbiedingen

Van bestellen tot wegrijden

Je stelt jouw auto en contract samen op basis van je eigen wensen. Benieuwd wat je kunt kiezen en hoe het bestelproces eruit ziet?

> Lees meer

Stappen voor private lease

iconen_set_4x NEW-1

Inzicht in de kosten en kenmerken

Bij private lease van ALD Automotive is de verzekering, belasting en het onderhoud van jouw auto inclusief. Je betaalt zelf alleen nog voor benzine en eventuele verkeersboetes. Hierdoor ben je onderaan de streep vaak voordeliger uit dan bij de aanschaf van een eigen auto.

> Lees meer

 

09_private_advies_keurmerk (FILEminimizer)

                     

Zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Sinds 1 februari 2016 dragen wij het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat wij de belangen van de consument, van jou dus, voorop stellen. Onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Zo weet je zeker dat je een betrouwbaar private lease-contract kunt afsluiten bij ALD Automotive. Wil je meer weten over het keurmerk? Kijk dan op www.keurmerkprivatelease.nl.

  • Eerlijke voorwaarden
  • Inclusief onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp en vervangend vervoer
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

> Lees meer

                    

Meer informatie

Bekijk onze veelgestelde vragen, documenten en handleidingen.

> Lees meer