Wij zijn Ayvens. Een wereldleider op het gebied van duurzame mobiliteit.

ALD Automotive heeft in mei 2023 de wereldwijde overname van LeasePlan met succes afgerond. Doordat we onze krachten bundelen, vormen we samen dé toonaangevende wereldwijde aanbieder van duurzame mobiliteit.

ALD Automotive | LeasePlan introduceerde op 16 oktober 2023 haar nieuwe wereldwijde mobiliteitsmerk: Ayvens, een merk voor een wereld die voortdurend in beweging is.

Maak kennis met Ayvens

Met Ayvens zullen we in de toekomst de twee bedrijven ALD Automotive en LeasePlan tot één samenbrengen. Door een nieuwe, betere manier van reizen te omarmen gaan we er allemaal op vooruit en maken we de wereld samen nog iets mooier.

Door het samenbrengen van onze kennis en kracht, zetten we een nieuwe stap voorwaarts op weg naar een betere toekomst. Het nieuwe merk benadrukt de eigenheid en de toegevoegde waarde die we bieden aan onze klanten, leveranciers en leaserijders.

Dit komt ook terug in onze pay-off: "Better with every move". Dit is onze belofte om te blijven bewegen richting betere en zorgeloze mobiliteit voor meer mensen op meer plekken en meer manieren dan ooit tevoren. Samen met onze 15.000 medewerkers wereldwijd zullen we ons inzetten voor een geweldige gebruikerservaring en zorgen we dat mobiliteit niet alleen draait om de bestemming, maar om de hele reis.

Medium-Reveal KV 3 (1)-2

Uitrol Ayvens in Nederland

Het merk zal in 44 landen gefaseerd worden gelanceerd. ALD Automotive | LeasePlan Nederland gaan in de tweede helft van 2024 samen verder als Ayvens. Tot die tijd verandert er voor onze klanten, leaserijders en partners nog niks.

Het persbericht over de onthulling van het nieuwe merk Ayvens is hier te vinden. Of bezoek de internationale website ayvens.com.

Medium-ayv_CP_1

Over ALD Automotive| LeasePlan

ALD Automotive en LeasePlan zijn aan het werken aan de integratie tot één bedrijf, waarbij beide merken nog blijven bestaan tot medio 2024. Heb je hierover vragen? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00