Onderhoud

Een goed onderhouden auto is van belang voor je veiligheid en rijcomfort. Regelmatig onderhoud is dan ook inclusief in je leasecontract.

Auto in goede conditie houden

In het instructieboekje van de auto lees je hoe vaak onderhoud geadviseerd wordt. Daarnaast vragen wij je om regelmatig de olie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en de staat van de banden te controleren. Als gebruiker heb je namelijk het beste zicht op de staat van de auto. Bekijk onze handige video over onderhoud als je precies wil weten hoe het werkt.

APK-keuring

Nieuwe benzineauto’s en elektrische auto’s zijn na vier jaar keuringsplichtig. Wij sturen je een bericht wanneer het tijd is voor de APK-keuring. Op de website van RDW kun je daarnaast zelf zien wanneer jouw auto toe is aan de volgende APK-beurt. Het is raadzaam om de APK samen te laten vallen met een onderhoudsbeurt. Vergeet niet om bij de APK je kentekencard mee te nemen.

Onderhoud of APK inplannen

Is jouw auto toe aan onderhoud of een APK-keuring? Vind eenvoudig een servicepartner in de buurt via My ALD en maak direct een afspraak. Je hoeft ons hierover niet te informeren. Voor service die onder jouw contact valt wordt de factuur rechtstreeks naar ALD Automotive gestuurd.

Accessoires

Het is toegestaan om zelf accessoires te monteren. Wel dien je ons hierover vooraf te informeren. Ook mogen bij verwijdering achteraf geen sporen of beschadigingen achterblijven.

Vragen? 

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met Driver Care. Wij helpen je graag verder.

       

Vragen?

WhatsApp_410x410_hash644af3+31 (0)20 658 30 80

e-mail_410x410_hash050b7f Driver Care

De My ALD app

Regel al je leasezaken via de My ALD app. Meer weten?

app_store-1

google_play-1