Beheer uw wagenpark snel en eenvoudig in de online omgeving van My ALD.

My ALD biedt u als wagenparkbeheerder een actueel vlootoverzicht en handige functionaliteiten om tijd te besparen en grip te houden op uw vloot en mobiliteitskosten.

Voordelen van My ALD:

 

Actueel vlootoverzicht

Hier vindt u niet alleen alle lopende en aflopende contracten, maar u ziet ook in één overzicht welke voertuigen in bestelling staan en wat de te verwachten afleverdatum is.

 

Online beheer van tankpassen

U kunt eenvoudig een nieuwe pincode of nieuwe brandstofpas aanvragen voor auto's in uw vloot.

 

Zoekfunctie naar facturen

Met de zeer uitgebreide zoekfunctie zijn alle facturen en alle brandstofspecificaties snel op te vragen en heel eenvoudig als pdf te downloaden.

 

Fiscale waarde

Binnen het vlootoverzicht kunt u direct de fiscale waarde van al uw voertuigen bekijken. En ook van alle voertuigen die in bestelling staan.

 

Auto aan- of afmelden

Heeft u tijdelijk een huurauto nodig voor een van uw medewerkers? Dan kunt u dat heel eenvoudig in My ALD regelen. Wilt u de huurauto of een leaseauto afmelden, dat kan hier natuurlijk ook.

 

  > Ga naar My ALD  

 

Registreren

Heeft u nog geen inloggegevens? Registreer dan via deze link. Heeft u vragen over de registratie of het gebruik van My ALD? Neem gerust contact op met onze lease consultants door ons te bellen op +31 (0)20 658 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

My ALD voor uw medewerkers

Wilt u nog meer tijd besparen? Wijs uw medewerkers dan op de My ALD app, waarmee zij veel zaken eenvoudig zelf kunnen regelen, zoals:

  de kilometerstand up-to-date houden;
  schade melden;
  zoeken naar een servicepartner voor onderhoud;
  zoeken naar een tankstation in de buurt;
  contractinformatie inzien;
  gemakkelijk contact met ons opnemen.
Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00

Heeft u nog geen inloggegevens? Registreer dan via deze link.