Proefrijden met een elektrische auto

Met ALD eFlex test drive maak je tegen een gereduceerd tarief 1 maand of langer kennis met elektrisch rijden.

Waarom elektrisch rijden?

Steeds meer bedrijven kiezen binnen hun wagenpark voor een duurzaam alternatief; de elektrische auto. Dit kan zijn om hun CO2-uitstoot te verlagen en bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen, om in te spelen op toekomstige regelgeving, of om steeds hoger oplopende brandstofkosten te voorkomen. 

Eerst uitproberen

Voor veel leaserijders is deze alternatieve aandrijving een serieuze optie. Niet in de laatste plaats vanwege de gunstigere bijtelling. Maar ook omdat EV op het gebied van rijervaring en comfort veel te bieden heeft. Toch twijfelen veel leaserijders. Dit zijn enkele vragen die leven onder toekomstige EV-rijders:

 • Past zo’n elektrische auto wel bij mijn autogebruik?
 • Welke elektrische auto past het beste bij mij?
 • Welke actieradius heb ik dan nodig?
 • Waar kan ik opladen? 

Een antwoord op deze vragen vind je vaak niet als je een uurtje proefrijdt bij de dealer. Dat is niet te vergelijken met je dagelijkse praktijk. Hier biedt de ALD eFlex test drive uitkomst. Tijdens de test drive van minimaal 1 maand test je het elektrische vervoer in jouw dagelijkse praktijk. Dit is dé ultieme praktijktest voor jouw persoonlijke situatie.

ALD eFlex test drive is je ideale EV-start

Ervaar het zelf! Tijdens een proefperiode van minimaal 1 maand kun je tegen een gereduceerd tarief echt ervaren wat elektrisch rijden voor jou betekent. En heb je meer tijd nodig, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt heel eenvoudig per maand verlengen. Hieronder vind je de starttarieven van ALD eFlex test drive.

  Klasse   Merk/model   Actieradius   Prijs 
  Mini   Fiat 500e   320 km   € 595*
  Economy   Opel Corsa-e   330 km   € 695*
  Compact   Volkswagen ID 3   426 km   € 895*
  Compact   Kia E-Niro   455 km   € 895*
  Standard   Polestar 2   480 km   € 1.095*

*Prijs vanaf 1 maand en 2.500 km/p.m.

Wist je dat ons aanbod van EV’s steeds wordt uitgebreid? Staat jouw gewenste EV er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Om je wat uitleg te kunnen geven over de elektrische auto komen we de auto bij je thuis of op het werk afleveren. Als vanzelfsprekend krijg je een uitgebreide instructie van de auto én het opladen. In 30 minuten word je helemaal bijgepraat. Bij je auto ontvang je ook een laadpas, zodat je overal in Nederland/Europa je auto kunt laden bij publieke laadpalen en snellaadstations.

Je krijgt de volgende services

 • Persoonlijk advies
 • Scherp shortleasetarief
 • Laadpas
 • Haal- en brengservice 
 • Ten minste 1 maand proefrijden
 • Uitgebreide instructie
 • EV-specialist waar je met vragen terechtkunt
 • Problemen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, in binnen- en buitenland

Meer weten over de ALD eFlex test drive of direct aanvragen?

In onze infographic vind je alle stappen van aanvraag tot inleveren. Of vul het formulier in, dan neemt onze EV-specialist binnen 48 uur contact met je op. Je kunt ook bellen naar +31 (0)20 658 70 00 of een e-mail sturen naar eflex.nl@aldautomotive.com. Wij staan je graag te woord.

 

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00