Brandstof en declaraties

Wanneer in je leasecontract brandstof is opgenomen, ontvang je een MultiTankcard met pincode voor extra tankgemak.

MultiTankcard

Met de MultiTankcard kun je zonder contante betaling in heel Nederland brandstof tanken. Ook bij de zogenaamde witte pompen. Wanneer je een MTc/DKV pas hebt (herkenbaar aan het DKV logo), dan is het ook mogelijk om brandstof in het buitenland af te rekenen. Gebruik bij deze pas voor binnenlandse betalingen de magneetstrip waarop ‘voor gebruik in Nederland’ staat. Vergeet niet om de kilometerstanden in te voeren na afloop van het tanken.

Verkeerde brandstof

Let bij het tanken goed op dat je de juiste brandstof tankt. En mocht je toch verkeerde brandstof tanken, start de motor dan in ieder geval niet en bel ons alarmnummer: +31 (0)20 658 30 00.

MTc_website_image_NL

Pincode vergeten of pas gestolen? 

Ben je de pincode van de brandstofpas vergeten? Dan kun je een nieuwe pincode opvragen via My ALD.

Meld diefstal van de pas altijd direct door te bellen naar ons alarmnummer +31 (0)20 658 30 00 en doe aangifte bij de politie.

Brandstofpas bij elektrische auto

Heb je een elektrische auto? Tijdens je leaseperiode kun je gebruikmaken van een laadpas of laadsleutel. Daarnaast ontvang je, als dit in je contract is opgenomen, een MTc nationale brandstofpas, waarmee je brandstof kunt tanken. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer je gebruik maakt van vervangend vervoer tijdens onderhoud aan je auto.

Kosten declareren

Is het tanken met de brandstofpas onverhoopt niet gelukt? Dan kun je de brandstofkosten online declareren via de MTc Next app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android toestellen. Inloggen kan met behulp van de gegevens op de brandstofpas en de pincode. Zorg dat de originele nota bewaard blijft.

Vragen? 

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met Driver Care. Wij helpen je graag verder.

       

Vragen?

WhatsApp_410x410_hash644af3+31 (0)20 658 30 80

e-mail_410x410_hash050b7f Driver Care

My ALD app

Regel al je leasezaken via de My ALD app. Meer weten?

app_store-1

google_play-1