Zakelijk leasen

Heeft u een leaseauto voor zakelijk gebruik nodig? Dan bent u bij ALD Automotive aan het juiste adres.

Zakelijk een auto leasen

Bij ons kunt u terecht voor het zakelijk leasen van verschillende type auto’s. Keuze genoeg voor uw medewerker of voor bijvoorbeeld ZZP’ers.

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen?

  Geen investering voor de aanschaf van de leaseauto
  No claim opbouw blijft bestaan
  Vermindering administratieve lasten
  Altijd een representatief wagenpark
  Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  Autopech? Geen probleem, ook dan staan wij voor u klaar
  Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, in binnen- en buitenland

 

Elektrische auto leasen

Naast ‘gewone’ modellen kunt u er ook voor kiezen om een elektrische auto te leasen. Wij bieden u graag een totaaloplossing voor elektrisch rijden, laden en betalingen. Zo kunt u zonder zorgen de weg op.

Verschillende leasevormen en diensten

Bij ALD Automotive zijn er veel varianten en oplossingen mogelijk op het gebied van zakelijk leasen. Wij bieden u voor ieder budget en elke mobiliteitswens een flexibele en kostenefficiënte oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor één van de meest servicegerichte leasevormen: operational lease. Hierbij zijn wij economisch en juridisch eigenaar van de leaseauto, waardoor wij alle eventuele financiële risico’s van u overnemen.

Wilt u graag voor een kortere periode leasen? Dan bieden wij u ALD shortlease met variabele kosten en variabele opzegging. Dit maakt het voor beginnende bedrijven en ZZP’ers mogelijk om op een laagdrempelige manier een overeenkomst voor een korte periode af te sluiten. Wanneer u voordeliger wilt rijden, kunt u kiezen voor occasion lease. Met ALD second lease betaalt u namelijk een vast maandbedrag voor een tweedehands auto die niet ouder dan twee jaar is.

Rijden_830x285

Auto zakelijk leasen?

Wilt u graag meer informatie over het zakelijk leasen van een auto of wilt u graag meer weten over onze leasevormen? Neem dan gerust contact op met onze lease consultants. Zij staan u graag te woord via het nummer +31 (0)20 658 70 00. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00