Zakelijk leasen

Zakelijk een auto leasen

Een leaseauto voor zakelijk gebruik nodig? Dan bent u bij ALD Automotive aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het zakelijk leasen van verschillende type auto’s. Keuze genoeg voor uw werknemer of voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Naast ‘gewone’ modellen kunt u er ook voor kiezen om een elektrische auto te leasen. Wij bieden u graag een totaaloplossing voor elektrisch rijden, laden en betalingen. Zo kunt u zonder zorgen de weg op.

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen?

  • Geen investering voor de aanschaf van de leaseauto
  • No claim opbouw blijft bestaan
  • Vermindering administratieve lasten
  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  • Altijd een representatief wagenpark

Wilt u graag voor een kortere periode leasen? Dan bieden wij u variabele kosten en variabele opzegging. Dit maakt het voor beginnende bedrijven en ZZP’ers laagdrempelig om een overeenkomst voor een korte periode af te sluiten.

Zakelijk leasevormen en diensten

Bij ALD Automotive zijn er veel varianten en oplossingen mogelijk op het gebied van zakelijk leasen. Wij bieden u voor ieder budget en elke mobiliteitswens een flexibele en kostenefficiënte oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor één van de meest servicegerichte leasevormen: Operational Lease. Hierbij zijn wij economisch en juridisch eigenaar van de leaseauto, waardoor wij alle eventuele financiële risico’s van u overnemen. Wanneer u voordeliger wilt rijden, kunt u kiezen voor ALD second lease. U betaalt hierbij een vast maandbedrag voor een tweedehands auto die niet ouder dan twee jaar is.

Wanneer u besluit bij ons zakelijk een auto te leasen, kunt u gebruik maken van onze lease diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij schade aan uw leaseauto rekenen op onze support. Wij helpen u ook verder wanneer uw banden vervangen moeten worden of uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft. Autopech? Geen probleem, ook dan staan wij voor u klaar. Wij zijn 24 uur bereikbaar, in binnen- en buitenland.

Auto zakelijk leasen?

Wilt u graag meer informatie over het zakelijk leasen van een auto of wilt u graag meer weten over onze lease vormen? Neem dan gerust contact op met onze leasing consultants. Zij staan u graag te woord via het nummer +31 20 658 70 00. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00