Zakelijk leasen

Auto zakelijk leasen

Bij ons kun je terecht voor het zakelijk leasen van verschillende type auto’s. Keuze genoeg voor je medewerker of voor bijvoorbeeld ZZP’ers.

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen?

  • Geen investering voor de aanschaf van de leaseauto
  • No claim opbouw blijft bestaan
  • Vermindering administratieve lasten
  • Altijd een representatief wagenpark
  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  • Autopech? Geen probleem, ook dan staan wij voor je klaar
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, in binnen- en buitenland

Elektrische auto leasen

Naast ‘gewone’ modellen kun je er ook voor kiezen om een elektrische auto te leasen. Wij bieden je graag een totaaloplossing voor elektrisch rijden, laden en betalingen. Zo kun je zonder zorgen de weg op.

Verschillende leasevormen en diensten

Bij ALD Automotive zijn er veel varianten en oplossingen mogelijk op het gebied van zakelijk leasen. Wij bieden je voor ieder budget en elke mobiliteitswens een flexibele en kostenefficiënte oplossing. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van de meest servicegerichte leasevormen: operational lease. Hierbij zijn wij economisch en juridisch eigenaar van de leaseauto, waardoor wij alle eventuele financiële risico’s van je overnemen.

Wil je graag voor een kortere periode leasen? Dan bieden wij shortlease met variabele kosten en variabele opzegging. Dit maakt het voor beginnende bedrijven en ZZP’ers mogelijk om op een laagdrempelige manier een overeenkomst voor een korte periode af te sluiten. Wanneer je voordeliger wilt rijden, kun je kiezen voor occasion lease. Met occasion lease betaal je namelijk een vast maandbedrag voor een tweedehands auto die niet ouder dan twee jaar is.

01_zakelijk

Auto zakelijk leasen?

Wil je graag meer informatie over het zakelijk leasen van een auto? Neem dan gerust contact op met onze lease consultants. Zij staan je graag te woord via het nummer +31 (0)20 658 39 10. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar sme-accounts.nl@aldautomotive.com .

Belangrijke documenten

Download één van de onderstaande documenten voor meer informatie over zakelijk leasen.

download@1x Algemene voorwaarden

download@1x Verzekeringsvoorwaarden

download@1x Privacyverklaring

download@1x Inleverhandleiding

Vragen? Bel ons
+31 20 658 39 10