Elektrische fiets leasen voor zakelijk gebruik

ALD E-bike: het leasen van een elektrische fiets is een duurzaam en gezond alternatief naast de leaseauto.

Elektrische fiets leasen

In Nederland leggen we flink wat kilometers af op de weg. Omdat 52% van de medewerkers binnen 15 km afstand van hun werkadres wonen, is de keuze voor een auto niet altijd vanzelfsprekend. 

Door je medewerkers (naast hun leaseauto) een elektrische fiets te bieden, lever je als organisatie een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de CO₂-uitstoot. Bovendien krijgen je medewerkers de mogelijkheid om de file en eventuele parkeerproblemen te vermijden. 

Je zult merken dat je niet alleen op brandstof, onderhoud en parkeerkosten bespaart, maar dat je medewerkers ook fitter en gezonder worden. Omdat de elektromotor slechts aanvullende kracht levert, moet de gebruiker namelijk nog steeds met eigen lichaamskracht vooruit komen.

Sfeerimpressie ebikepagina v2 (FILEminimizer)

Bijtelling

Vanaf 2020 is het fietsen naar het werk aantrekkelijker gemaakt. De bijtelling voor een fiets van de zaak is net zo simpel als de bijtelling voor de leaseauto. Het bijtellingspercentage is 7%. Dit percentage geldt voor fietsen, e-bikes & speed pedelecs.

Topsnelheid van 25 of 45 km per uur

Bij ALD Automotive heb je ruime keuze uit diverse stijlvolle, elektrisch aangedreven fietsen met een topsnelheid van 25 of 45 km per uur. Merken die wij voeren zijn onder andere Gazelle, Batavus, Koga, QonQer en Stromer. Bekijk de andere merken en modellen via ons aanbod.

Het verschil met een scooter of snorfiets is dat de gebruiker van een elektrische fiets wel degelijk zelf moet trappen, wat goed is voor de gezondheid van de medewerker.

Voordelen van het leasen van een elektrische fiets

  • Bespaar kosten op aanschaf, brandstof, onderhoud en parkeren
  • Fittere en gezondere medewerkers
  • De elektrische fiets is een van de schoonste vormen van vervoer
  • Vermijd de spits en draag bij aan vermindering van files

ALD Automotive 6 Wheel Lease

Met ALD 6 Wheel Lease kun je een auto in combinatie met een elektrische fiets leasen. Dat betekent meer wielen, meer mobiliteit en meer (keuze)vrijheid.

Bij ALD 6 Wheel Lease worden alle kosten van de auto en de e-bike gedekt in het leasebedrag. Denk aan verzekering, onderhoud, aanschaf, banden en 24 uurs pechhulp.

Interesse in het leasen van een elektrische fiets of 6 Wheel Lease?

Overweeg je om een elektrische fiets te leasen, dan is het goed om te weten dat er diverse regionale subsidieregelingen voor e-bikes zijn. Onze lease consultants vertellen je hier graag meer over. Ook voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

ALD_ebike_emagazine_website_image_NL (FILEminimizer)

E-bike e-magazine

De e-bike is een mooie aanvulling op bestaande mobiliteitsmiddelen, maar ook een interessant aanbod voor medewerkers die niet in aanmerking komen voor een leaseauto. Wil je meer weten over de voordelen en regelgeving rondom de e-bike? Of lees je graag praktijkervaringen? Lees het in ons gratis e-magazine.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het leasen van een e-bike? Laat jouw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met jou op.

 

          

Zakelijk aanbod

Bekijk welke elektrische fietsen wij in de aanbieding hebben.

      

BEKIJK AANBOD