Elektrische fiets leasen voor zakelijk gebruik

ALD E-bike: een elektrische fiets leasen met maar 7% bijtelling!

Elektrische fiets leasen

Ook een duurzamer en vitaler mobiliteitsbeleid voor al je medewerkers? Dan is een elektrische fiets leasen misschien de oplossing voor jouw bedrijf. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de CO₂-uitstoot, en je mijdt ook nog eens file- en parkeerproblemen. 

Je zult merken dat je niet alleen op brandstof, onderhoud en parkeerkosten bespaart, maar dat je medewerkers ook fitter en gezonder worden. Omdat de elektromotor alleen aanvullende kracht levert, gebruik je namelijk nog steeds je eigen lichaamskracht.

Sfeerimpressie ebikepagina v2 (FILEminimizer)

Bijtelling

De bijtelling voor een fiets van de zaak is net zo simpel als de bijtelling voor de leaseauto. Het bijtellingspercentage is 7%. Dit geldt voor fietsen, e-bikes & speed pedelecs.

Topsnelheid van 25 of 45 km per uur

Bij ALD Automotive heb je ruime keuze uit stijlvolle, elektrisch aangedreven fietsen met een topsnelheid van 25 of 45 km per uur. Merken die wij voeren zijn onder andere Gazelle, Batavus, Koga, QonQer en Stromer. Bekijk de andere merken en modellen via ons aanbod.

Je elektrische fiets leasen bij ALD Automotive

  • Uitgebreid aanbod, aantrekkelijk geprijsde elektrische fietsen
  • Advies bij het opstellen of implementeren van je fietsregeling
  • Handige app om fietskilometers te registreren of te belonen
  • Gratis aflevering aan huis
  • Mogelijkheid om een e-bike voor een maand of langer uit te proberen met ALD Flex.
  • Volledige ontzorging: onderhoud, verzekering diefstal, verzekering casco, ringslot en pechhulp allemaal inbegrepen.

Interesse in het leasen van een elektrische fiets?

Overweeg je om een elektrische fiets aan te bieden, bijvoorbeeld als aanvulling op de leaseauto, of juist voor de collega’s zonder recht op een leaseauto? Onze lease consultants vertellen je hier graag meer over. Ook voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 70 00. Of mail naar info.nl@aldautomotive.com.

ALD_ebike_emagazine_website_image_NL (FILEminimizer)

E-bike e-magazine

Wil je meer weten over de regelgeving van elektrische fietsen en hoe je het beste een fietsregeling kunt opstellen? Lees het in ons gratis e-magazine.

Vrijblijvend gesprek?

Wil je meer informatie over wat het leasen van een e-bike voor jouw organisatie en medewerkers kan betekenen? Vraag hieronder een vrijblijvend oriënterend gesprek aan, laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

 

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00

  

 

          

Zakelijk aanbod

Bekijk welke elektrische fietsen wij in de aanbieding hebben.

      

BEKIJK AANBOD