Zakelijk een (elektrische) bestelauto leasen

ALD Automotive biedt een totaaloplossing voor je bestelauto.

Je bestelauto's zijn veel meer dan een vervoersmiddel, het is je gereedschap dat je in staat stelt om te ondernemen. Dit maakt het kiezen van de juiste bestelauto een stuk complexer dan het keizen van een personenauto. De voertuigspecificaties zijn veel uitgebreider, de wet- en regelgeving is anders en het onderhoud aan een bestelauto vraagt specifieke kennis. Daarnaast wil je uiteraard dat de bestelauto aan al je eisen en wensen voldoet zodat het werk van jou of je medewerkers zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. 

Waarom bestelauto's leasen?

Steeds meer bedrijven ontdekken het gemak en de voordelen van het leasen van hun bestelauto’s. Leasen zorgt ervoor dat je geen investering hoeft te doen in de auto’s en je dus kapitaal beschikbaar houdt voor investeringen in je bedrijf. Ook zijn kosten, door een vast maandelijks leasetarief, goed te budgetteren en heb je geen onverwachte kosten bij onderhoud. En bij elektrische bestelauto’s, wat voor veel ondernemers nieuw is, biedt leasing extra zekerheid. Je kunt altijd zorgeloos op weg en hoeft alleen nog maar te laden.

Maatwerk bestelauto

Iedere branche, ieder bedrijf is uniek en dat maakt elke bestelauto uniek. Of je nu kiest voor een eenvoudige bestelauto met een lat-om-lat betimmering of een chassis/cabine met een specialistische opbouw. Met een team van specialisten adviseren we je over de beste keuze die aansluit bij je wensen en bedrijfsvoering. Door samen te werken met verschillende automerken, bedrijfswagen-inrichters, carrosseriebouwers en bestickeraars is de gewenste oplossing altijd voorhanden. 

Je krijg altijd de volgende services:

  • Persoonlijk advies
  • Leasen van elk leverbaar merk en type in Nederland
  • De beste keuze voor in- en opbouwmogelijkheden
  • Scherp leasetarief
  • Haal- en brengservice bij onderhoud
  • Geen onverwachte kosten
  • Autopech? Geen probleem, ook dan staan wij voor je klaar
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, in binnen- en buitenland

Bestelauto_website_image_NL

Elektrische bestelauto leasen: ALD Automotive is je one-stop-shop

Steeds meer ondernemers kiezen ook voor hun bedrijfswagens voor een duurzaam alternatief; de elektrische bestelauto. Dit kan zijn om hun CO2-uitstoot te verlagen en bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen of om in te spelen op toekomstige regelgeving. Zo zullen vanaf 2025 zo’n 30 tot 40 grotere gemeenten emissievrije zones gaan invoeren, waardoor (bestel)auto’s, aangedreven door een motor op fossiele brandstoffen, geweerd worden uit binnensteden.

ALD Automotive heeft hier een totaaloplossing voor; ALD Electric. Bij het leasen van een elektrische bestelauto komt meer kijken dan je denkt. Welke actieradius heb je nodig? Waar kan je opladen? 

Ook kun je gebruikmaken van verschillende subsidies die het rijden van een elektrische bestelauto aantrekkelijk maken. Wij bieden je graag een totaaloplossing voor elektrisch rijden inclusief de subsidieaanvraag, maar ook laden en afrekenen.

Bestelauto’s leasen voor korte termijn ook mogelijk

Soms is het fijn om een bestelauto voor korte termijn te kunnen leasen. Ideaal voor bijvoorbeeld seizoensdrukte, een tijdelijk project, het overbruggen van een levertijd of een nieuwe medewerker met een tijdelijk contract. Soms zit je gewoon liever niet vast aan een leasecontract voor enkele jaren.

Een bestelauto, met een basisinrichting, flexibel leasen is mogelijk met ALD Flex voor de duur van 1 tot 24 maanden. Het tarief beweegt met de looptijd mee en je kunt deze overeenkomst op ieder gewenst moment opzeggen. Wist je dat je met een shortlease contract altijd goedkoper uit bent dan met een reguliere leaseovereenkomst over dezelfde periode? Een ideale uitkomst dus, als je voor een korte periode wil leasen.

Meer weten over het leasen van een bestelauto?

Neem contact op met onze lease consultants via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00