Tanken en laden

Met de brandstof- en laadpassen kun je snel en gemakkelijk bij vrijwel elk tankstation of laadpunt in Nederland brandstof of stroom afrekenen.

Leasecontract inclusief tankpas, laadpas/sleutel of combinatiepas

Als wagenparkbeheerder kun je diverse passen opnemen in het mobiliteitspakket. Je medewerker ontvangt dan een tankpas, laadpas of een combinatiepas. Dat brengt veel gemak met zich mee, omdat hiermee in heel Nederland brandstof kan worden getankt en stroom kan worden afgerekend.

De passen van MultiTankcard bieden de volgende voordelen:

  • Een overzichtelijke factuur met alle gemaakte tank- en laadkosten.
  • Brandstof tanken bij alle tankstations in NL en bij +55.000 DKV-stations in de EU.
  • Elektrisch opladen bij alle openbare, publieke en semipublieke laadpunten in Nederland.
  • Overige diensten per pas te activeren: straat- en P+R parkeren, autowassen & autovloeistoffen.

Tanken_website_image_NL (FILEminimizer)

Pincode vergeten, diefstal of declareren?

Is je medewerker de pincode van de brandstofpas vergeten, dan kan de medewerker deze via My ALD opvragen. Meld diefstal of verlies altijd direct aan ALD Automotive. Als het vermoeden bestaat dat zowel de pas als de pincode in verkeerde handen zijn gekomen, bel dan ons alarmnummer +31 (0)20 658 30 00 en doe aangifte bij de politie.

Is het tanken met de brandstofpas onverhoopt niet gelukt? Dan kunnen de brandstofkosten eenvoudig online gedeclareerd worden via de website van MultiTankcard (Mijn MTc). Inloggen kan met behulp van de gegevens op de brandstofpas en de pincode. Zorg dat de originele nota bewaard blijft.

Meer weten over de tank- of laadpas?

Neem contact op met onze lease consultants via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00