Beloningsbeleid

Axus Nederland B.V. is bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12045031 ingeschreven als bemiddelaar in schadeverzekeringen. Als bemiddelaar in schadeverzekeringen beschikt Axus Nederland B.V. over een beheerst beloningsbeleid.

Axus Nederland B.V. beloont haar werknemers door middel van een vaste beloning aangevuld met een variabele beloning. De variabele beloning is gemiddeld nooit meer dan 20% van de totale vaste beloning van alle werknemers en per individu nooit meer dan 100% van de vaste beloning op jaarbasis.

De variabele beloning wordt bepaald aan de hand van bedrijfsresultaten en aan de hand van persoonlijke prestaties. De variabele beloning is voor ten minste 50% afhankelijk van niet-financiële doelstellingen, bijvoorbeeld op het gebied van klanttevredenheid, duurzaamheid en innovaties.

Axus Nederland B.V. zorgt dat haar beloningsbeleid blijvend voldoet aan actuele wet- en regelgeving. Axus Nederland B.V. evalueert periodiek of aanpassingen op het beloningsbeleid gewenst of noodzakelijk zijn.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00