Tooling

ALD Consultancy biedt via het 'Design your mobility'-traject verschillende tools om tot een optimaal mobiliteitsbeleid te komen.

In de adviestrajecten maakt ALD Consultancy veelvuldig gebruik van zelf ontwikkelde tooling. Met behulp van deze tooling bieden we de klant inspiratie voor de transitie van traditionele lease naar de integratie van flexibele mobiliteitsoplossingen. De impact van de gemaakte keuzes worden met behulp van de tooling inzichtelijk gemaakt. Samen met jou bekijken we welke tool we kunnen inzetten om het tot het juiste advies te kunnen komen.

Onze tools

groei_410x410_hash050b7f

Mobility Experience Center

Hoe ziet jouw huidige mobiliteitsbeleid eruit en wat zijn je uitdagingen? In het Mobility Experience Center krijg je een frisse blik op je mobiliteitsbeleid. We staan stil bij de huidige oplossingen, trends in mobiliteit en de impact hiervan op verschillende stakeholders in jouw bedrijf. 

 

bewerk_410x410_hash050b7f

Mobility Design Center

Nu gaan we concreet aan de slag met het verduurzamen of vernieuwen van jouw mobiliteit. In het Mobility Design Center laten we je zien welke mogelijkheden er zijn en rekenen we ter plekke voor je uit wat de impact van bepaalde keuzes is op de CO2-uitstoot, medewerkerstevredenheid en de kosten voor jouw bedrijf. 

 

ALD_MDC_02_830x300-1

EcoDrive_410x410_hash050b7f

Green Scorecard

Behoefte om de vloot te elektrificeren, maar geen idee wat de kosten zijn? Is elektrisch rijden duurder dan een benzinevoertuig? Met de Green Scorecard tool worden voertuigen met elkaar vergeleken op basis van de Total Cost of Ownership methodiek.   

 

documenten_410x410_hash050b7f

Policy Builder

Genereer een lease- of mobiliteitsbeleid door het beantwoorden van 50 tot 80 vragen. Dit is bijvoorbeeld makkelijk voor de toevoeging van nieuwe hoofdstukken aan een bestaand beleid, een fiets- of e-bikebeleid, het gebruik van een mobiliteitskaart of het installeren van laadoplossingen bij werknemers thuis.

 

ALD Consultancy 

Wil je advies over jouw mobiliteitsbeleid? Wij bieden maatwerk advies voor grote en kleine ondernemingen. Neem contact op met onze Mobility Consultants via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00