Brandstofpas: MultiTankcard

Met de MultiTankcard kan snel en gemakkelijk in vrijwel elk tankstation in Nederland brandstof worden afgerekend.

Leasecontract inclusief brandstof

Als wagenparkbeheerder kun je brandstof opnemen in het mobiliteitspakket. Je medewerker ontvangt dan een MultiTankcard met pincode. Dat brengt veel tankgemak met zich mee, omdat hiermee in heel Nederland brandstof kan worden getankt. Ook bij de zogenaamde witte pompen.

Pincode vergeten?

Is je medewerker de pincode van de MultiTankcard vergeten, dan kan deze bij ALD Automotive worden opgevraagd. Je medewerker krijgt de pincode vervolgens per post toegestuurd.

Diefstal van een brandstofpas

Meld diefstal of verlies van een brandstofpas direct aan ALD Automotive, zodat wij de pas kunnen blokkeren. Als het vermoeden bestaat dat zowel de pas als de pincode in verkeerde handen zijn gekomen, bel dan ons alarmnummer +31 (0)20 658 30 00 en doe aangifte bij de politie.

Brandstof declareren

Is het tanken met de brandstofpas onverhoopt niet gelukt? Dan kunnen de brandstofkosten eenvoudig online gedeclareerd worden via de website van MultiTankcard (Mijn MTc). Inloggen kan met behulp van de gegevens op de brandstofpas en de pincode. Zorg dat de originele nota bewaard blijft.

Vragen?

Wil je graag meer informatie over de brandstofpas? Neem dan gerust contact op met onze lease consultants. Zij staan je graag te woord via het nummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

VRAGEN? BEL ONS
+31 20 658 70 00