Whitepaper download

Bij ALD Automotive vinden we het belangrijk om onze kennis over wagenparkbeheer, leasing en duurzaamheid up to date te houden en met jou te delen.

Daarom voeren we regelmatig onderzoek uit en schrijven we whitepapers over onze bevindingen. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente whitepapers, om gratis te downloaden. Veel leesplezier!

 

Werkkostenregeling

Belangrijkste speerpunten m.b.t. WKR

De WKR is een fiscale regeling voor vergoedingen of verstrekkingen aan werknemers. De WKR heeft ook betrekking op mobiliteit. Daarom heeft ALD Automotive de speerpunten voor je op een rij gezet. Meer informatie? Download onze whitepaper. 

Download whitepaper

 

Elektrisch rijden

De sterke opkomst van elektrisch rijden

Ben je benieuwd waar je op moet letten bij een elektrische autoregeling? Wil je meer weten over het kostenplaatje? Of wil je elektrisch rijden stimuleren onder je leaserijders? Wij bieden je graag kosteloos onze whitepaper aan. 

Download whitepaper

  

E-bike

De toekomst van het woon-werkverkeer

De ontwikkelingen in techniek en regelgeving op het gebied van duurzame mobiliteit gaan op dit moment razendsnel. In dit whitepaper richten we onze schijnwerpers daarom op een misschien wel heel aantrekkelijk alternatief voor je leaseauto.

Download whitepaper

 

WLTP

De impact van de nieuwe WLTP-testmethode

Sinds september 2018 zijn fabrikanten verplicht alle nieuwe auto’s volgens de WLTP-methode te testen. Dit is een testmethode om de CO₂-uitstoot en het brandstofverbruik van auto’s te meten. Wat betekent deze ontwikkeling voor jou als fleetmanager en wat kun je het beste doen?

Download whitepaper

 

Duurzaamheid

In 5 stappen naar een duurzaam mobiliteitsbeleid

Een duurzaam mobiliteitsbeleid: het lijkt het toverwoord in de huidige transportbehoefte van de zakelijke markt. Een vijfde deel van de CO₂-uitstoot in Nederland wordt dan ook veroorzaakt door verkeer. Welke 5 stappen kun je ondernemen om je mobiliteitsbeleid te verduurzamen?

Download whitepaper

 

Diesel vs benzine

Een nieuwe kijk op dieselauto's

Het vertrouwen in de dieselauto loopt terug doordat dieselauto’s als meer belastend voor het milieu en de gezondheid worden gezien. In dit whitepaper zetten we de feiten van dieselvoertuigen op een rij.

Download whitepaper

 

Total Cost of Ownership

TCO. Hoe bespaar je op je wagenpark?

Of je nu 5, 50 of 500 auto’s in beheer hebt; inzicht in de kosten en hoe je de impact maximaliseert zijn redelijk basale vragen. Kun je advies of inspiratie gebruiken om de Total Cost of Ownership (TCO) van jouw wagenpark of mobiliteitsbeleid te verbeteren?

Download whitepaper