Whitepaper download

Bij ALD Automotive vinden we het belangrijk om onze kennis over wagenparkbeheer, leasing en duurzaamheid up to date te houden en met jou te delen.

Daarom voeren we regelmatig onderzoek uit en schrijven we whitepapers over onze bevindingen. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente whitepapers, om gratis te downloaden. Veel leesplezier!

Een E-bike als mobilteitsoplossing?

Na het bekijken van deze infographic ken je alle voordelen van een e-bike als aanvulling op het woon-werkverkeer tot 20 kilometer. 

Download infographic button-1

 

Hoe voeg je e-bikes toe aan je mobiliteitsbeleid?

Met een e-bike kun je vrij gemakkelijk langere afstanden afleggen en doordat deze betaalbaar is, is het een aantrekkelijk vervoersmiddel om aan je mobiliteitsbeleid toe te voegen. Lees ons online magazine voor een aantal handige handvatten en een stappenplan om de e-bike te integreren in je mobiliteitsbeleid.

Download E-magazine button-1

 

Hoe ziet mobiliteit er in 2025 uit?

De toekomst van mobiliteit, hoe ziet die eruit? Konden we maar in die glazen bol kijken! Toch zie je ook zonderglazen bol waarschijnlijk al duidelijke trends in de mobiliteitsbranche, die van grote invloed zijn op de toekomst van mobiliteit. Wil je meer weten over de trends waarop je kunt anticiperen bij de inrichting van jouw wagenpark? Wij bieden je graag kosteloos onze whitepaper aan.

Download whitepaper button

 

 

Hoe past MaaS in jouw mobiliteitsbeleid?

Experts zijn het erover eens; Mobility-as-a-Service - in de volksmond afgekort naar MaaS – is de oplossing die in de toekomst gaat zorgen voor flexibele en duurzame mobiliteit. Maar waar staan we nu? En hoe past MaaS nu al binnen uw mobiliteitsbeleid?

Download whitepaper button

 

 

Het voordelige lease-alternatief voor ondernemers

Er rijden in Nederland zo’n 680.000 zakelijke leaseauto’s rond. Een groot deel van deze auto’s is spiksplinternieuw en kan nog jaren mee als gebruikte leaseauto, in de vorm van occasion lease. Occasion lease neemt de laatste jaren in populariteit toe, met name binnen het mkb en zzp'ers. Meer weten? Wij vertellen je er graag meer over.

Download whitepaper button-1

  

De praktische kant van occasion lease

Wat kun je verwachten als je voor occasion lease kiest? Wij spraken met Jonathan Kits, Delivery Expert bij ALD Automotive. Door de case study te lezen kom je meer te weten over de voordelen voor mkb en ondernemers, de populaire merken en de wat de toekomstverwachtingen zijn.

Download case study button-1

 

De sterke opkomst van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is sterk in opkomst. Er komen steeds meer modellen op de markt en door de verbeteringen van de accu’s is elektrisch rijden voor steeds meer leaserijders een serieuze optie. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij een elektrische autoregeling? Wil je meer weten over het kostenplaatje? Of wil je elektrisch rijden stimuleren onder jouw leaserijders? Wij bieden je graag kosteloos onze whitepaper aan.

Download whitepaper button-2

 

E-bikes, de toekomst van het woon-werkverkeer?

Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame levensstijl. Maar ook bedrijven vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker. In dit whitepaper richten we onze schijnwerpers daarom op een misschien wel heel aantrekkelijk alternatief voor jouw al dan niet elektrisch aangedreven leaseauto. Een alternatief waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht: de e-bike.

Download whitepaper button-3

 

Waarom autodelen aantrekkelijk is voor medewerkers

Car sharing, oftewel autodelen, heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Nadat particulieren het gemak ontdekt hebben is nu ook de zakelijke markt aan de beurt. Ben je benieuwd waarom autodelen nou juist zo interessant is? Wij vertellen je er graag meer over in onze kosteloze case study.

Download case study button-2

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00