Bij ALD Automotive vinden we het belangrijk om onze kennis over wagenparkbeheer, leasing en duurzaamheid up to date te houden en met u te delen.

Daarom voeren we regelmatig onderzoek uit en schrijven we whitepapers over onze bevindingen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest recente whitepapers, om gratis te downloaden. Veel leesplezier!

Werkkostenregeling

Werkkostenregeling

            

Belangrijkste speerpunten m.b.t. WKR

De WKR is een fiscale regeling voor vergoedingen of verstrekkingen aan werknemers. De WKR heeft ook betrekking op mobiliteit. Daarom heeft ALD Automotive de speerpunten voor u op een rij gezet. Meer informatie? Download onze whitepaper. 

> Download whitepaper

 

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

            

De sterke opkomst van elektrisch rijden

Bent u benieuwd waar u op moet letten bij een elektrische autoregeling? Wilt u meer weten over het kostenplaatje? Of wilt u elektrisch rijden stimuleren onder uw leaserijders? Wij bieden u graag kosteloos onze whitepaper aan. 

> Download whitepaper

  

E-bike

ALD e-bike

            

De toekomst van het woon-werkverkeer

De ontwikkelingen in techniek en regelgeving op het gebied van duurzame mobiliteit gaan op dit moment razendsnel. In dit whitepaper richten we onze schijnwerpers daarom op een misschien wel heel aantrekkelijk alternatief voor uw leaseauto.

> Download whitepaper

 

WLTP

WLTP

            

De impact van de nieuwe WLTP-testmethode

Sinds september 2018 zijn fabrikanten verplicht alle nieuwe auto’s volgens de WLTP-methode te testen. Dit is een testmethode om de CO₂-uitstoot en het brandstofverbruik van auto’s te meten. Wat betekent deze ontwikkeling voor u als fleetmanager en wat kunt u het beste doen?

> Download whitepaper

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid

            

In 5 stappen naar een duurzaam mobiliteitsbeleid

Een duurzaam mobiliteitsbeleid: het lijkt het toverwoord in de huidige transportbehoefte van de zakelijke markt. Een vijfde deel van de CO2-uitstoot in Nederland wordt dan ook veroorzaakt door verkeer. Welke 5 stappen kunt u ondernemen om uw mobiliteitsbeleid te verduurzamen?

> Download whitepaper

 

Diesel vs benzine

Diesel vs Benzine

            

Een nieuwe kijk op dieselauto's?

Het vertrouwen in de dieselauto loopt terug doordat dieselauto’s als meer belastend voor het milieu en de gezondheid worden gezien. In dit whitepaper zetten we de feiten van dieselvoertuigen op een rij.

> Download whitepaper

  

Total Cost of Ownership

TCO

            

TCO. Hoe bespaart u op uw wagenpark?

Of u nu 5, 50 of 500 auto’s in beheer hebt; inzicht in de kosten en hoe u de impact maximaliseert zijn redelijk basale vragen. Kunt u advies of inspiratie gebruiken om de Total Cost of Ownership (TCO) van uw wagenpark of mobiliteitsbeleid te verbeteren?

> Download whitepaper