icons-usps@2x  ZORGELOOS RIJDEN

icons-usps-2@2x  VAST MAANDBEDRAG

icons-usps-3@2x  GOED VERZEKERD

Betrouwbaar privé een auto leasen

Sinds 1 februari 2016 voldoet ALD Automotive aan het Keurmerk Private Lease.  Dat betekent dat onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat u betrouwbaar een privé leasecontract kunt afsluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Naast het feit dat de voorwaarden van een leasecontract helder en redelijk moeten zijn, is een andere eis dat leasende particulieren beschermd worden tegen te hoge maandlasten.


PL beeld 10-1 

Keurmerk Private Lease zekerheden

Het Keurmerk Private Lease biedt vijf zekerheden voor leasende particulieren. Hierdoor weet u zeker bij welke partij u verantwoord een auto kunt leasen. De vijf zekerheden van het keurmerk vindt u hieronder.

   

 

 Eerlijke voorwaarden

 Compleet product

 Bescherming tegen te hoge kosten

 14 dagen bedenktijd

 Zekerheid bij klachten

 

In samenwerking met de Consumentenbond zijn de voorwaarden eerlijk opgesteld. Het moet voor u duidelijk zijn wat er allemaal onder het leasecontract valt. Denk hierbij aan pechhulp, verzekeringen en wegenbelasting. Samen met u kijken we wat u maandelijks kunt en wilt betalen. Hierdoor betaalt u nooit meer dan is afgesproken in het contract. Wanneer er een geschil is, wordt dit snel opgelost door een geschillencommissie. U heeft bovendien het recht op 14 dagen bedenktijd. U kunt hier meer lezen over het keurmerk.

Private leasen bij ALD Automotive

Om aan het Keurmerk Private Lease te kunnen voldoen, zijn wij uitgebreid getoetst. We zijn daarom extra trots dat we het keurmerk mogen dragen. Bovendien weet u zo zeker dat u een betrouwbaar privé leasecontract kunt afsluiten bij ALD Automotive. Bij vragen over het privé leasen van een auto kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook voor specifieke vragen over het keurmerk kunt u bij ons terecht. Onze private lease consultants zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 70 00.


Ons aanbod

Of u nu op zoek bent naar een compacte auto waarmee u korte ritten in de stad kunt maken, of naar een 7-persoonsauto om zonder problemen uw kinderen –inclusief vriendjes en vriendinnetjes- naar voetbal of hockey te vervoeren. ALD private lease biedt voor iedereen de gewenste auto. 

Tip. De jong gebruikte Opel Astra Sports Tourer en de Mercedes C-Klasse zijn nu heel voordelig te leasen bij ALD. Ideale vakantie- en gezinsauto's; nu zeer compleet uitgerust.

Opel Astra JPEG-1    Mercedes CKlasse nieuw modelblokje v2-9

 

> BEKIJK DE AANBIEDING 

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00

          

Private lease aanbod

Van compacte stadsauto tot SUV. Stel uw gewenste auto samen.

      

> Bekijk het aanbod

      

 

        

 

  

Dit is inbegrepen

group-3@2x Reparatie en onderhoud

group-3@2x Motorrijtuigenbelasting

group-3@2x All-risk verzekerd

group-3@2x Laag eigen risico

group-3@2x 24-uur pechhulp

group-3@2x Vervangend vervoer

group-3@2x Rechtsbijstandverzekering

> BEKIJK ALLES

  

 

Meer informatie

Bekijk onze veelgestelde vragen, documenten en handleidingen.

> LEES MEER