Keurmerk Private Lease

iconen_set_3xc

Betrouwbaar privé een auto leasen

Sinds 1 februari 2016 voldoet ALD Automotive aan het Keurmerk Private Lease. Logo-Keurmerk-Private-Lease-Schaduw-DEF-PMS-01-1-6Dat betekent dat onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Hierdoor weet je zeker dat je betrouwbaar een privé leasecontract kunt afsluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Naast het feit dat de voorwaarden van een leasecontract helder en redelijk moeten zijn, is een andere eis dat leasende particulieren beschermd worden tegen te hoge maandlasten.

 

09_private_advies_keurmerk (FILEminimizer)

 

Keurmerk Private Lease zekerheden

Het Keurmerk Private Lease biedt vijf zekerheden voor leasende particulieren. Hierdoor weet je zeker bij welke partij je verantwoord een auto kunt leasen. De vijf zekerheden van het keurmerk vind je hieronder.

   

 

 Eerlijke voorwaarden

 Compleet product

 Bescherming tegen te hoge kosten

 14 dagen bedenktijd

 Zekerheid bij klachten

In samenwerking met de Consumentenbond zijn de voorwaarden eerlijk opgesteld. Het moet voor jou duidelijk zijn wat er allemaal onder het leasecontract valt. Denk hierbij aan pechhulp, verzekeringen en wegenbelasting. Samen met jou kijken we wat je maandelijks kunt en wil betalen. Hierdoor betaal je nooit meer dan is afgesproken in het contract. Wanneer er een geschil is, wordt dit snel opgelost door een geschillencommissie. Je hebt bovendien het recht op 14 dagen bedenktijd. Je kunt hier meer lezen over het keurmerk.

Private lease bij ALD Automotive

Om aan het Keurmerk Private Lease te kunnen voldoen, zijn wij uitgebreid getoetst. We zijn daarom extra trots dat we het keurmerk mogen dragen. Bovendien weet jij zo zeker dat je een betrouwbaar privé leasecontract kunt afsluiten bij ALD Automotive. Bij vragen over het privé leasen van een auto kun je uiteraard contact met ons opnemen. Ook voor specifieke vragen over het keurmerk kun je bij ons terecht. Onze private lease consultants zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 70 00.

Meer informatie

Bekijk onze veelgestelde vragen, documenten en handleidingen.

> Lees meer

Ons aanbod

Of je nu op zoek bent naar een compacte auto waarmee je korte ritten in de stad kunt maken, of naar een 7-persoonsauto om zonder problemen je kinderen –inclusief vriendjes en vriendinnetjes- naar voetbal of hockey te vervoeren. ALD Private Lease biedt voor iedereen de gewenste auto. 

          

Private lease aanbod

Van compacte stadsauto tot SUV. Stel je gewenste auto samen.

      

BEKIJK AANBOD

      

 

        

 

Dit is inbegrepen

vinkje_icon_hash050b7f Reparatie / onderhoud

vinkje_icon_hash050b7f-2 Motorrijtuigenbelasting

vinkje_icon_hash050b7f-3 All-risk verzekerd

vinkje_icon_hash050b7f-4 Laag eigen risico

vinkje_icon_hash050b7f-5 24-uur pechhulp

vinkje_icon_hash050b7f-6 Vervangend vervoer

vinkje_icon_hash050b7f-7 Rechtsbijstandverzkr.

> Bekijk alles