ALD Move. Haal meer uit je dag

ALD Move helpt leaserijders het dagelijkse woon-werkverkeer slimmer in te richten, met dagelijks mobiliteitsadvies en een eigen persoonlijke mobiliteitsgarage.

Mobiliteitsassistent

ALD Move is een mobiliteitsassistent die je leaserijders op basis van hun agenda, de actuele situatie op de weg en de weersverwachting vertelt wat voor hen de snelste, meest voordelige, milieuvriendelijkste of meest comfortabele route naar hun bestemming is.

Wat doen zij liever? Nog even een afspraak voorbereiden in de trein, terwijl ze CO₂ besparen? Of juist tijd besparen door met de auto te reizen? ALD Move maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en houdt daardoor niet alleen rekening met de voorkeuren van je leaserijders, maar ook met bedrijfsdoelstellingen op het gebied van duurzaamheid en kosten. 

Duurzame mobiliteitskeuzes

Gebruikers krijgen toegang tot hun digitale omgeving, waarin ze zelf hun mobiliteit kunnen managen. Medewerkers die slimme mobiliteitskeuzes maken, zoals het gebruik van een e-bike of elektrische auto, bouwen credits op. Zo kun je je medewerkers nog beter stimuleren om slimme en duurzame mobiliteitskeuzes te maken. Daarnaast heb je gemakkelijk inzicht in de manier waarop je leaserijders reizen, wat het bijhouden van de reiskostenadministratie vergemakkelijkt. 

Meer informatie

Wil je meer weten over ALD Move, of zou je het zelf uit willen proberen? Neem dan gerust contact op met onze lease consultants. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. Je kunt je vraag ook mailen naar info.nl@aldautomotive.com. Onze specialisten informeren je graag over de mogelijkheden van ALD Move voor jouw bedrijf.