ALD move. Haal meer uit je dag

ALD move helpt leaserijders het dagelijkse woon-werkverkeer slimmer in te richten, met dagelijks mobiliteitsadvies en een eigen persoonlijke mobiliteitsgarage.

Mobiliteitsassistent

ALD move is een mobiliteitsassistent die uw leaserijders op basis van hun agenda, de actuele situatie op de weg en de weersverwachting vertelt wat voor hen de snelste, meest voordelige, milieuvriendelijkste of meest comfortabele route naar hun bestemming is.

Wat doen zij liever? Nog even een afspraak voorbereiden in de trein, terwijl ze CO₂ besparen? Of juist tijd besparen door met de auto te reizen? De zelflerende chatbot houdt niet alleen rekening met de voorkeuren van uw leaserijders, maar ook met uw bedrijfsdoelstellingen op het gebied van duurzaamheid en kosten. 

Duurzame mobiliteitskeuzes

Gebruikers krijgen toegang tot hun digitale omgeving, waarin ze zelf hun mobiliteit kunnen managen. Medewerkers die slimme mobiliteitskeuzes maken, zoals het gebruik van een e-bike of elektrische auto, bouwen credits op. Zo kunt u uw medewerkers nog beter stimuleren om slimme en duurzame mobiliteitskeuzes te maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ALD move, of zou u het zelf uit willen proberen? Neem dan gerust contact op met onze lease consultants. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. U kunt uw vraag ook mailen naar info.nl@aldautomotive.com. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden van ALD move voor uw bedrijf.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00