Snel, gemakkelijk en eenvoudig. Met My ALD bespaart u namelijk veel tijd met het beheren van uw wagenpark.

Weet u hoeveel tijd u besteedt aan het beheer van uw wagenpark? Waarschijnlijk meer dan u soms lief is. My ALD biedt u handige online services die u direct tijdswinst opleveren. Lees ze hieronder:

1. Altijd een actueel vlootoverzicht

U heeft u altijd een actueel overzicht van alle lopende en aflopende contracten. Daarnaast ziet u in 1 overzicht welke voertuigen in bestelling staan en wat de te verwachten afleverdatum is.

2. Online beheer van tankpassen

Via My ALD kunt u eenvoudig een nieuwe pincode of nieuwe brandstofpas aanvragen voor auto's in uw vloot. Ook handig: een actueel overzicht van alle actieve brandstofpassen.

3. Zoekfunctie naar facturen

Met de zeer uitgebreide zoekfunctie zijn alle facturen en alle brandstofspecificaties snel op te vragen en heel eenvoudig als PDF te downloaden.

4. Fiscale waarde

Binnen het vlootoverzicht kunt u direct de fiscale waarde van al uw voertuigen bekijken. En ook van alle voertuigen die in bestelling staan.

5. Auto aan- of afmelden

Heeft u tijdelijk een huurauto nodig voor een van uw medewerkers? Dan kunt u dat heel eenvoudig in My ALD regelen. Wilt u de huurauto of een leaseauto afmelden, dat kan hier natuurlijk ook.

Kortom; My ALD biedt u als wagenparkbeheerder sneller overzicht om grip te houden op uw mobiliteitskosten zodat u meer tijd overhoudt.

Bel ons
+31 20 658 70 00

Heeft u nog geen inloggegevens? Registreer dan via deze link.