Eenvoudig en voordelig mobiel parkeren en aan het einde van de maand afrekenen.

Gemakkelijk mobiel parkeren

Het gebeurt iedereen wel eens. U wilt op straat parkeren, maar heeft geen kleingeld voor de parkeermeter. Bovendien wilt u liever niet betalen voor parkeertijd die niet wordt gebruikt. Of een boete ontvangen omdat de parkeermeter is afgelopen voordat u terug bent. ALD Automotive biedt u een aantrekkelijke parkeeroplossing in samenwerking met onze partners.

Gemak voor wagenparkbeheerders

Wanneer u als wagenparkbeheerder mobiel parkeren opneemt in uw mobiliteitspakket, kunnen uw medewerkers gemakkelijk mobiel parkeren, en ontvangt u maandelijks een gespecificeerde factuur met daarop de parkeerkosten per kenteken opgesplitst.

In het geval van vervangend vervoer kunt u het kenteken eenvoudig in de app wijzigen. Ook kunt u in Q-park garages parkeren. Optimaal gebruiks- en beheergemak!

Parkeren_830x285

Interesse in zakelijk mobiel parkeren?

Wilt u graag meer weten over onze parkeeroplossingen of andere services? Neem dan contact op met onze lease consultants. Wij staan u graag te woord en zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Mobiel parkeren voor leaserijders

Bent u leaserijder of wilt u voor uw privéauto mobiel parkeren aanvragen? Klik dan hier voor de Parkmobile registratiepagina. De parkeerkosten worden maandelijks in rekening gebracht via een pdf-factuur. U heeft dus alle kosten in één overzicht.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.