ALD e-bike: het leasen van een elektrische fiets is een duurzaam en gezond alternatief naast de leaseauto.

Elektrische fiets leasen

Door uw medewerkers naast hun leaseauto een elektrische fiets te bieden, levert u als organisatie een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de CO₂-uitstoot. Bovendien krijgen uw medewerkers de mogelijkheid om de file en eventuele parkeerproblemen te vermijden.

U zult merken dat u niet alleen op brandstof, onderhoud en parkeergeld bespaart, maar dat uw medewerkers ook fitter en gezonder worden. Omdat de elektromotor slechts aanvullende kracht levert, moet de gebruiker namelijk nog steeds met eigen lichaamskracht vooruit komen.

Dit jaar is het fietsen naar het werk aantrekkelijker gemaakt. De bijtelling voor een fiets van de zaak wordt net zo simpel als de bijtelling voor de leaseauto. Het bijtellingspercentage wordt 7%. Dit percentage geldt voor fietsen, e-bikes & speed pedelecs.

Bekijk onze video over de ALD e-bike

Topsnelheid van 45 km per uur

De Stromer e-bike van ALD Automotive is een stijlvolle, elektrisch aangedreven high-speed fiets. Door middel van een elektromotor in de trapas kan de gebruiker zonder al te veel moeite 25 km per uur rijden. De maximaal haalbare snelheid is 45 km per uur. 

Naast deze high-speed e-bikes bieden wij ook low-speed e-bikes aan met een topsnelheid van maximaal 25 km per uur. Merken die wij naast de Stromer voeren zijn: Riese & Müller en Qonqer.

Voordelen van het leasen van een elektrische fiets

  Bespaar kosten op brandstof, onderhoud en parkeergeld
  Fittere en gezondere medewerkers
  De elektrische fiets is een van de schoonste vormen van vervoer
  Kan bijdragen aan vermindering van files

 

ALD Automotive 6 Wheel Lease

In Nederland leggen we flink wat kilometers af op de weg. Omdat 40 % van al het woon-werkverkeer minder dan 15 kilometer is, is de keuze voor een auto niet altijd vanzelfsprekend. Daarom introduceren wij 6 Wheel Lease. Met ALD 6 Wheel Lease kunt u een auto in combinatie met een elektrische fiets leasen. Dat betekent meer wielen, meer mobiliteit en meer (keuze)vrijheid.

Bij ALD 6 Wheel Lease worden alle kosten van de auto en de e-bike gedekt in het leasebedrag. Denk aan verzekering, onderhoud, aanschaf, banden en 24 uurs pechhulp.

Voordelen van het leasen van een elektrische fiets en een auto

  Alternatief voor reiskosten (al dan niet met eigen bijdrage)
  Makkelijk switchen tussen auto en elektrische fiets
  Uw medewerkers kunnen files en parkeerproblemen vermijden
  Ook inzetbaar voor niet-leaseautogerechtigde
  Unieke oplossing voor uw mobiliteitsbudget

 

Ons aanbod

Bent u geinteresseerd in het leasen van een elektrische fiets? ALD Automotive biedt verschillende modellen die us zelf naar wens kunt samenstellen. Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan.

Aanbieding 1-1

  

Aanbieding 2

 

>Bekijk aanbod

 

Interesse in het leasen van een elektrische fiets of 6 Wheel Lease?

Overweegt u om een elektrische fiets te leasen, dan is het goed om te weten dat er diverse regionale subsidieregelingen voor e-bikes zijn. Onze lease consultants vertellen u hier graag meer over. Ook voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Wilt u meer weten over de voordelen en regelgeving rondom de e-bike of wilt u graag weten hoeveel kosten u jaarlijks bespaart met het leasen van een elektrische fiets? Lees het in de gratis whitepaper.

  > Whitepaper: E-bikes, de toekomst van het woon-werkverkeer?  
Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00

          

E-bike aanbod

Geinteresseerd in het zakelijk leasen van en een elektrische fiets?

      

> Bekijk het aanbod