ALD e-bike: het leasen van elektrische fiets is een duurzaam en gezond alternatief naast de leaseauto.

Elektrische fiets leasen

Door uw medewerkers naast hun leaseauto een elektrische fiets te bieden, levert u als organisatie een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de CO₂-uitstoot. Bovendien krijgen uw medewerkers de mogelijkheid om de file en eventuele parkeerproblemen te vermijden.

U zult merken dat u niet alleen op brandstof, onderhoud en parkeergeld bespaart, maar dat uw medewerkers ook fitter en gezonder worden. Omdat de elektromotor slechts aanvullende kracht levert, moet de gebruiker namelijk nog steeds met eigen lichaamskracht vooruit komen.

Bekijk onze video over de ALD e-bike

 

Topsnelheid van 45 km per uur

De Stromer e-bike van ALD Automotive is een stijlvolle, elektrisch aangedreven high-speed fiets. Door middel van een elektromotor in de trapas kan de gebruiker zonder al te veel moeite 25 km per uur rijden. De maximaal haalbare snelheid is 45 km per uur. Het verschil met een scooter of snorfiets is dat de gebruiker van een elektrische fiets wel degelijk zelf moet trappen, wat goed is voor de gezondheid van de medewerker.

Voordelen van het leasen van een elektrische fiets

  Bespaar kosten op brandstof, onderhoud en parkeergeld
  Fittere en gezondere medewerkers
  De elektrische fiets is een van de schoonste vormen van vervoer
  Kan bijdragen aan vermindering van files

 

Interesse in het leasen van een elektrische fiets?

Overweegt u om een elektrische fiets te leasen, dan is het goed om te weten dat er diverse regionale subsidieregelingen voor e-bikes zijn. Onze lease consultants vertellen u hier graag meer over. Ook voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0)20 658 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Wilt u meer weten over de voordelen en regelgeving rondom de e-bike of wilt u graag weten hoeveel kosten u jaarlijks bespaart met het leasen van een elektrische fiets? Lees het in de gratis whitepaper.

  > Whitepaper: E-bikes, de toekomst van het woon-werkverkeer?  
Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00