Mobility Design Center

In het ALD Mobility Design Center ga je aan de slag met het ontwerpen en inrichten van je mobiliteit.

Vergroot je mobiliteits-IQ

Wil je aan de slag met het verduurzamen of vernieuwen van jouw mobiliteit? In deze interactieve ruimte zijn alle tools en middelen aanwezig om voor jou een plan op maat te ontwerpen. We laten je zien welke mogelijkheden er zijn en rekenen ter plekke voor je uit wat de impact is op de CO2-uitstoot en de kosten van jouw bedrijf. Wat als je de overstap maakt naar elektrische mobiliteit, of als je besluit om thuiswerken of fietsen extra te stimuleren? We leggen je niet alleen oplossingen voor, maar ook de effecten. 

Tijdens een Design Your Mobility-workshop maken we gebruik van de nieuwste interactieve technieken. Het vertrekpunt is altijd het doel van jouw bedrijf en van daaruit kijken we naar doelgroepen, oplossingen en impact.

ALD_MDC_02_830x300-1

Een bezoek aan het Mobility Design Center biedt je:

  • Inzicht in de reisafstanden en mobiliteitsprofielen van jouw medewerkers.
  • Inzicht in het ov- en fietspotentieel van jouw bedrijf met de Mobility Map.
  • Meerdere scenario’s en mogelijkheden om jouw mobiliteitsdoelen te behalen.
  • Een doorrekening van de impact van scenario’s op kosten via de Total Cost of Mobility Tool.
  • Data en informatie van de mobiliteit van jouw bedrijf visueel gepresenteerd.
  • Een verdieping na je eerdere bezoek aan het Mobility Experience Center (van inzicht en inspiratie naar concreet aan de slag).

Je bent welkom in het Mobility Design Center

Wij heten je graag welkom om een sessie bij te wonen in het ALD Mobility Design Center. Kom vrijblijvend langs voor een workshop of stel je vraag direct aan één van onze Smart Mobility Consultants door ons te bellen op +31 (0)20 658 70 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

 

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00