TESLA PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Tesla private lease of zakelijk leasen: hightech én milieuvriendelijk

Af en toe wegdromen over uw favoriete Tesla model? Met een Tesla als leaseauto is elke rit sensationeel en super veilig! De focus voor Tesla is ‘de veiligste auto op de weg’. Een groot deel van de veiligheid is te danken aan de unieke elektrische aandrijflijn. Tesla is erin geslaagd een elektrische auto aantrekkelijk te maken. Bent u milieubewust en op zoek naar luxe, kies dan voor een Tesla.

Tesla zakelijk leasen bij ALD Automotive

Wanneer u een Tesla wilt leasen, zijn bij ALD Automotive alle kosten inbegrepen. Operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt de elektriciteit en wij regelen de rest. Dan komt u dus niet voor financiële verrassingen te staan en u hoeft geen grote investering te doen voor de aanschaf van uw leaseauto’s. Zonder zorgen heeft u een representatief en milieubewust wagenpark met Tesla lease. Uw nieuwe Tesla kan binnenkort al van u zijn!

Tesla Private Lease

Naast dat wij zakelijke mobiliteitsoplossingen bieden, kunt u ook gebruikmaken van Tesla Private Lease. U kunt dan ook privé rondrijden in een goednieuwe Tesla en dat zonder flinke investering! U kunt bij ons al een leasecontract afsluiten vanaf 12 maanden voor een vast bedrag per maand. Dan weet u precies waar u het komende jaar (of komende jaren) aan toe bent. Met Private Lease Tesla regelen wij alles voor u, wel zo makkelijk, toch? U hoeft alleen nog maar te laden!

Voor meer informatie over Tesla leasing, zakelijk of privé, kunt u contact met ons opnemen. Onze consultants zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 20 658 70 00, maar u kunt uiteraard ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00