MITSUBISHI PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Zorgeloos rijplezier met Mitsubishi private lease of zakelijk leasen

Eén van de automerken die u bij ons zakelijk kunt leasen is Mitsubishi. Het Japanse merk staat bekend om haar betrouwbare auto’s, die zowel bij kopers als leaserijders geliefd is. Wilt u een Mitsubishi leasen, dan kunt u kiezen uit verschillende modellen. Denk hierbij aan een crossover of hybride automodel. Waar u uiteindelijk ook de weg mee opgaat, u weet in ieder geval zeker dat u een steentje bijdraagt aan een beter milieu. De Mitsubishi modellen zijn namelijk zuinig en milieubewust. Kies bewust, kies voor Mitsubishi lease!

Mitsubishi lease voor de korte of lange termijn

Voor iedere leasevorm bent u bij ALD Automotive aan het juiste adres. U kunt zelfs zakelijk een auto huren voor één dag! Wilt u echter een Mitsubishi leasen voor een periode vanaf bijvoorbeeld 6 maanden, dan is dat ook geen probleem. Het is zeker ideaal wanneer u tijdelijke werknemers in dienst heeft. Zowel de opzegging als de kosten van het leasecontract zijn variabel. Mitsubishi lease is ook mogelijk met tweedehands auto’s. Met ALD occasion lease kunt u gebruikmaken van Mitsubishi auto’s die niet ouder zijn dan twee jaar en relatief weinig kilometers op de teller hebben staan.

Frisse blik nodig op het gebied van uw mobiliteitsbeleid of wilt u uw huidige leasebeleid verbeteren? Kom dan eens langs in ons Mobility Experience Center. Hier vindt u alles over zakelijk leasen en mobiliteit. Wij laten u de laatste ontwikkelingen zien en onderzoeken hoe uw huidige mobiliteitsbeleid presteert ten opzichte van concurrenten in dezelfde branche.

Mitsubishi Private Lease

Is zakelijk leasen voor u niet interessant, maar wilt u wel graag een Mitsubishi leasen voor privégebruik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze leasing consultants vertellen u graag alles wat u moet weten over Mitsubishi Private Lease. Wat dacht u bijvoorbeeld van Mitsubishi ASX Private Lease? U kunt ons bellen via +31 20 658 70 00 of een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00