FORD PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Zorgeloos rijplezier met Ford private lease of zakelijk leasen

Wanneer u er voor kiest om zakelijk een auto te leasen, geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan auto’s met een goede reputatie en van topkwaliteit. Ford staat bekend om haar betrouwbare en comfortabele auto’s, waardoor u met een gerust hart de weg op kunt. U kunt uit verschillende soorten leasevormen kiezen wanneer u een Ford wilt leasen voor zakelijk gebruik. Uw keuze is mede afhankelijk van hoe lang u de auto nodig heeft.

Welke leasevorm past het beste bij mijn situatie?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het leasen van een auto. Belangrijk om te weten is of u de Ford voor een kortere of langere periode wilt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld enkele medewerkers die een tijdelijk contract hebben? Dan sluit shortlease het beste bij uw situatie aan. Zowel de kosten als de opzegging van het contract zijn variabel. U kunt bij ALD Automotive al een Ford leasen voor één dag. Uiteraard zijn ook langere periodes mogelijk. In dat geval kiest u het beste voor bijvoorbeeld operational lease.

Ford Private Lease

U kunt bij ALD Automotive niet alleen terecht voor het zakelijk huren van een auto. Wanneer u een Ford liever privé leaset, is dat ook mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van Private Lease Ford Fiesta of Ford Focus Private Lease? U kunt onbezorgd de weg op tegen een vast bedrag per maand. Het enige dat u moet betalen zijn de brandstofkosten en eventuele boetes, de rest regelen wij voor u. Ideaal!

Wilt u graag meer weten over Ford Private Lease, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 20 658 70 00 of een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Onze consultants helpen u graag verder!

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00