FIAT PRIVATE LEASE OF ZAKELIJK LEASEN

Zorgeloos rijplezier met Fiat private lease of zakelijk leasen

Wilt u zakelijk een auto huren voor een korte of langere periode, maar niet vastzitten aan langdurige contracten? Bij ALD Automotive kunt u kiezen uit verschillende kortdurende leasevormen, zodat u niet gebonden bent aan een lang contract. U kiest de leasevorm die het beste bij uw situatie past en gaat met een gerust hart de weg op. Waar u ook voor kiest, bij ALD Automotive zit u goed. Zo kunt u bijvoorbeeld tegen scherpe tarieven een Fiat leasen.

Fiat lease voor zakelijk gebruik

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u zakelijk een auto leasen? Bekijk dan eens de voordelen van Fiat lease. U kunt kiezen uit verschillende modellen, waaronder ook occasions en bedrijfswagens. Het Italiaanse karakter van een Fiat auto geeft u als leaserijder een pittige uitstraling. De meeste auto’s van Fiat zijn lekker compact en ze hebben een goede reputatie.

Meer weten over de verschillende automodellen of wilt u graag meer informatie over het leasen van een Fiat. Onze lease consultants staan u graag te woord. Zij vertellen u alle ins en outs over zakelijk leasen.

Fiat Private Lease

Wilt u een Fiat leasen voor privégebruik, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Tegen een vast bedrag per maand kunt u onbezorgd privé leasen. Wat dacht u van Private Lease Fiat 500? Wij regelen alles voor u. Alleen de brandstofkosten en eventuele boetes zijn voor eigen rekening. Meer weten? Onze leasing consultants vertellen u er graag meer over. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 20 658 70 00 of een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00