Meet uw rijgedrag met behulp van ALD ecodrive

Word een milieubewuste bestuurder

Met ALD ecodrive kunt u uw rijgedrag evalueren en een milieubewuste bestuurder worden. Plaats uw smartphone in uw auto, start de applicatie en start de auto.

Wat doet de ALD ecodrive-app?

De ALD ecodrive-app, ontwikkeld door ALD Automotive, meet uw rijgedrag en de invloed van uw rijstijl op het milieu. U zult verbaasd staan van de real-time werking van ALD ecodrive.

ALD ecodrive verzamelt informatie na elke rit, toont u de kaart van uw route en analyseert uw rijgedrag. Dankzij de adviezen voor zuinig rijden van ALD ecodrive kunt u snel uw rijgedrag verbeteren, uw verbruik verminderen en punten verdienen voor een hogere positie op de ranglijst.

Verstuur uw score naar uw vrienden en nodig ze uit om mee te spelen en hun rijgedrag te verbeteren met ALD ecodrive. Neem even pauze, ontdek de game en houd uw stad zo schoon mogelijk. Let op: dit spel is verslavend!

Vanaf nu gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Meer informatie en tips

  • Gebruik uw mobiele apparaat niet tijdens het rijden en houd uw aandacht bij de weg.
  • De applicatie meet veranderingen in de acceleratie en maakt gebruik van de GPS-functie van uw smartphone om de bewegingen van het voertuig te meten.
  • Zet uw smartphone goed vast om betrouwbare resultaten te krijgen.
  • Voor de ALD ecodrive-applicatie is een internetverbinding nodig, maar er worden geen netwerkgegevens gebruikt.
  • Het meetprogramma is gekalibreerd met professionele apparatuur en tijdens de ontwikkeling getest op de weg en het circuit, in samenwerking met onze partner Beltoise Evolution.
  • Deze berekeningen verbruiken batterijvermogen, daarom wordt aangeraden uw smartphone op de oplader aan te sluiten. 

Bent u geïnteresseerd in de ALD ecodrive-app?

Wilt u meer informatie over ALD ecodrive of onze andere services? Neem dan contact met ons op via +31 20 658 70 00 of mail naar info.nl@aldautomotive.com. Stel uw vraag ook via ons contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Bel ons
+31 20 658 70 00