Green Scorecard: impact op kosten bij verduurzaming

Wil je graag je wagenpark verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen? Met de Green Scorecard biedt ALD Automotive jou de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier inzicht in de kosten van het verduurzamingsproces te krijgen.

Wat is de Green Scorecard? 

De Green Scorecard is een 1-2 uur durende workshop waarbij je, samen met een van onze Mobility Consultants, berekeningen maakt over het verduurzamen van jouw wagenpark.

Met de Green Scorecard kun je de TCO (Total Cost of Ownership) vergelijken tussen verschillende aandrijflijnen (benzine, diesel, PHEV en EV). Vervang je bepaalde voertuigen? De tool laat de impact op de kosten van bepaalde keuzes zien. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met: de fiscale waarde, brandstof-/energiekosten en de keuze voor een thuislaadpaal.

We bieden je voor een vaste lage prijs (eenmalig € 500,- ongeacht het aantal vergelijkingen) inzicht in de optimale voertuig- en brandstofkeuzes per medewerkersgroep en de impact hiervan op je kosten. Je bent van harte welkom bij ALD Automotive in het Mobility Experience Center onder het genot van een kop koffie. Uiteraard is de workshop ook digitaal beschikbaar.

Waarom de Green Scorecard?

We hebben een grote database waarop we de berekeningen kunnen doen. In de tool hebben we veel gegevens van verschillende auto’s/modellen beschikbaar om deze calculaties te kunnen maken. 

De Green Scorecard helpt je: 

  • duurzaamheidsdoelstellingen te behalen;
  • het beste voertuig te bepalen wat betreft TCO- en CO2-impact, zowel voor passagiersvoertuigen als bedrijfswagens;
  • theoretische en realistische TCO en CO2-uitstoot te berekenen;
  • keuzes te maken over laadpunten, verzekeringen en looptijden;
  • de bijkomende voordelen voor leaserijders in kaart te brengen, door bijvoorbeeld inzicht te geven in de bijtelling.

INT - Green Scorecard visual

Wie kan de Green Scorecard gebruiken?

De Green Scorecard is voor iedere organisatie te gebruiken. Er kunnen zowel berekeningen per individuele auto, als per medewerkersgroep worden gemaakt. De Green Scorecard is zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten van ALD Automotive te gebruiken.

De workshop

We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om de Green Scorecard te gebruiken. Voor bestaande klanten halen we de input uit onze systemen. Nieuwe klanten leveren een aantal bestuurdersprofielen aan. Het is mogelijk om dit per individueel voertuig of per medewerkersgroep aan te leveren. In het laatste geval gebruiken we een referentievoertuig bij de berekeningen.

Het doel van de workshop is om een discussie te voeren over je mobiliteitsbeleid, zodat we je een concrete aanpak kunnen bieden om een optimale TCO en CO2-voetafdruk te bereiken. In vier stappen laten we je zien dat omschakelen naar een groener beleid mogelijk is:

22098102-2_aanpassen_visual_GreenScorecards_NL-1

Wil je meer weten over de Green Scorecard?

Wij vertellen je graag meer over de Green Scorecard. Neem contact op met onze Mobility Consultants. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)20 658 70 00 of een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

 

Vragen? Bel ons
+31 20 658 70 00

INT - Mobility is changing dont miss out