Nieuws- en persberichten

07dec
2023

ALD Automotive ook beste leasemaatschappij in 2024

ALD Automotive ook beste leasemaatschappij in 2024

De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) heeft de uitslag van de verkiezing Beste Leasemaatschappij van Nederland bekendgemaakt. ALD Automotive mag zich weer een jaar lang de Beste Leasemaatschappij in de categorie Grote leasemaatschappijen noemen.

Zakelijke leaserijders gaven ALD Automotive een score van 546 punten. Ook werd  ALD Automotive tweede in de categorie Private Lease, en derde in de categorie Wagenparkbeheerders.

Met deze mooie score zet ALD Automotive de succesvolle Award-reeks voort. Drie jaar geleden won ALD Automotive de eerste prijs in de categorie Zakelijke Lease, twee jaar geleden in de categorie Private Lease. Afgelopen jaar mocht het de titel Beste Leasemaatschappij in beide categorieën dragen. Dit maakt ALD Automotive voor het vierde jaar winnaar in deze verkiezing.  In het onderzoek worden leasemaatschappijen beoordeeld op onder meer communicatie, sturing, onderhoud, schade en contractuele aspecten. 

Sander Pleij, country managing director Nederland, is trots op dit resultaat: “Het is een enorme waardering voor onze medewerkers die met hun toewijding de service zo hoog weten te houden. Jaar na jaar.  Daarnaast willen we natuurlijk heel graag onze dank uitspreken naar de leaserijders en wagenparkbeheerders die ons deze eer hebben toebedeeld.”

Het onderzoek

In het jaarlijkse onderzoek van VZR, dat samen met Feedback Company wordt uitgevoerd, deelden ruim 4.500 leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders hun ervaring over hun leasemaatschappij. Over het algemeen is men iets meer tevreden dan vorig jaar. De NPS van de leasemaatschappijen is gestegen van 26 naar 27.

VZR-voorzitter Jan van Delft zegt hierover: ”Het onderzoek biedt een diepgaande kijk in de dienstverlening van de leasemarkt. Een schat aan waarde voor de leasemaatschappijen die er werk van maken om de klant echt centraal te stellen. Wij zijn heel blij om dit in goede samenwerking jaarlijks uit te kunnen voeren”.
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.