Nieuws- en persberichten

19okt
2023

ALD Innovation Studio: extra versnelling richting duurzame, flexibele en betaalbare mobiliteit

ALD Innovation Studio: extra versnelling richting duurzame, flexibele en betaalbare mobiliteit

In een tijd waarin duurzaamheid steeds meer prioriteit krijgt, onze mobiliteitsbehoefte steeds persoonlijker wordt en de markt volop in beweging is, is het voor mobiliteitsaanbieders én -afnemers belangrijker dan ooit dat duurzame, flexibele en betaalbare mobiliteit wordt bevorderd.

Innovatie is hierbij het sleutelwoord. Om die reden heeft ALD Automotive de krachten gebundeld met innovatie agency iO, voor de creatie van de ALD Innovation Studio, die deze zomer officieel werd gelanceerd.

ald-automotive-02393...

De Innovation Studio is ontwikkeld als een omgeving, waar partners, klanten en collega's worden uitgenodigd om bij te dragen aan de evolutie van mobiliteit en bij het neerzetten van een nieuwe mobiliteitsstandaard. Met een scherp oog voor de trends en ontwikkelingen in de mobiliteitsindustrie, werken experts samen aan het ontwikkelen van concepten voor vernieuwende producten en diensten, waarbij duurzaamheid, flexibiliteit en betaalbaarheid de primaire uitgangspunten zijn.

 

Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director bij ALD Automotive over de studio:

“De innovatieve omgeving en aanpak dienen als kweekvijver voor nieuwe services. Het is onze ambitie om voorop te lopen met vernieuwing én dit helpt ons om de huidige status quo te doorbreken en een leider in de mobiliteitsindustrie te zijn.”

 

Een fysieke plek én doortimmerde manier van werken
Naast een fysieke plek omvat de Innovation Studio vooral ook een doortimmerde manier van werken, om innovaties met maximale snelheid te ontwikkelen en te valideren op waardes als aantrekkelijkheid, financiële haalbaarheid en schaalbaarheid. Maar bovenal: om ze daadwerkelijk realiteit te maken.

 

ald-automotive-02523...

 

Rene Spaanderman, Innovation Marketeer bij ALD Automotive:

“We staan aan de vooravond van grote veranderingen in hoe we wonen, werken, reizen en recreëren. Als een van de grootste wereldwijde mobiliteitsaanbieders hebben we de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage leveren aan een groene toekomst, met een uitgebalanceerd mobiliteits- en energiesysteem.”

 

De lancering van de Innovatiestudio kreeg nog meer betekenis door de recente samenvoeging van ALD Automotive en LeasePlan. Met een gedeelde ambitie om toonaangevend te worden in duurzame mobiliteit, functioneert de Innovatiestudio als belangrijke aanjager voor het realiseren van deze visie.

 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.