Nieuws- en persberichten

14sep
2023

ALD Automotive | LeasePlan lanceert samen met Lynk & Co private lease in Europa

ALD Automotive | LeasePlan lanceert samen met Lynk & Co private lease in Europa

ALD Automotive | LeasePlan, wereldwijd koploper op het gebied van duurzame mobiliteit, heeft in nauwe samenwerking met Lynk & Co, een uitgebreid en concurrerend aanbod voor private lease ontwikkeld voor de Europese markt.

Sinds 2021 is ALD Automotive | LeasePlan de voorkeurspartner van Lynk & Co en biedt het white-label full-service leasingoplossingen aan zakelijke klanten* in zeven Europese landen: Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, België en Zweden.

Met de introductie van private lease via ALD Automotive | LeasePlan breidt Lynk & Co haar aanbod voor particulieren verder uit. Een belangrijke stap in de toenemende verschuiving van bezit naar gebruik en het verduurzamen van mobiliteit. Met deze nieuwe leaseoptie kunnen klanten kiezen uit looptijden van 3, 4 of 5 jaar en kilometerbundels variërend van 10.000 tot 40.000 kilometer per jaar. In Nederland gaat het – net als het zakelijke aanbod - om een white-label oplossing onder de merknaam Lynk & Co.

"We zijn verheugd om onze succesvolle samenwerking met Lynk & Co uit te breiden met de lancering van dit innovatieve leaseaanbod voor particulieren", bevestigt Annie Pin, Chief Commercial Officer van ALD Automotive | LeasePlan. "We delen een gemeenschappelijke ambitie om elektrische mobiliteit te stimuleren, gericht op een duurzamere en meer verbonden wereld. Het aanbieden van aantrekkelijke leaseoplossingen voor onze klanten draagt bij aan het verder opschalen van duurzame mobiliteit."

"Deze samenwerking en verdere uitbreiding van leaseopties maakt ons aanbod nog aantrekkelijker voor consumenten tegen een toegankelijke prijs. Deze aanpak maakt onze auto toegankelijker voor een bredere groep consumenten en onderstreept gelijktijdig onze ambitie om meer keuzevrijheid te stimuleren net als duurzaamheid", aldus Alain Visser, CEO van Lynk & Co.

De actuele leaseprijzen van de Lynk & Co 01 zijn te vinden op https://www.lynkco.com/nl-nl/lease

*Bedrijven en kleine tot middelgrote ondernemingen

 

 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.