Nieuws- en persberichten

19jun
2023

ALD Automotive exclusief leasingpartner van XPENG 

ALD Automotive exclusief leasingpartner van XPENG 

Het Chinese merk XPENG is in Europa de samenwerking aangegaan met ALD Automotive. In Nederland is ALD Automotive verantwoordelijk voor alle white label full-service (private en zakelijke) leasecontracten van XPENG. 

Klanten kunnen via de website van XPENG, of in een van de XPENG Stores in Den Haag of Rotterdam een full-service leasecontract afsluiten voor de twee nieuwe modellen: de XPENG SUV G9 en de XPENG sport sedan P7. De P7 is verkrijgbaar vanaf EUR 49.990, de G9 vanaf EUR 57.990. De leasecontracten zijn met verschillende looptijden beschikbaar waarbij verzekering, pechhulp, voertuigregistratie en service- en onderhoudsbeurten zijn inbegrepen. Gedurende de looptijd van het contract is de verzorging van alle leasediensten geheel in handen van ALD Automotive.
                    
Pravin Chaturi, Partnerships Director bij ALD Automotive Nederland, kijkt uit naar de samenwerking. “Chinese automerken zijn in staat financieel haalbare alternatieven van goede kwaliteit op de markt te brengen. Het zijn hele innovatieve merken die de mobiliteitswereld toch een beetje op zijn kop zetten. We zijn trots dat we XPENG aan onze portefeuille toe kunnen voegen. Het merk loopt voorop in intelligentie, onder meer op het gebied van autonoom rijden. Daarnaast heeft XPENG een divisie Aero en Robotics waarmee ze inzetten op vliegende auto’s en (bezorg)robots. Heel interessant en wie weet wat deze innovaties ons in de toekomst nog meer gaan bieden.”
 
Deputy Managing Director van XPENG Benelux, Guido Pot, vult aan: “Met de zakelijke rijder en ondernemer als belangrijke doelgroep in het achterhoofd, zijn we blij met ALD Automotive als partner voor XPENG Lease in Nederland. Dankzij hun expertise, slagkracht en online platform zullen zij een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren aan een succesvolle introductie van XPENG in Nederland. Hun scherpe leasetarieven bieden uitzicht op een goede start.”  

De actuele leaseprijzen van de XPENG G9 en P7 zijn te vinden op www.HeyXPENG.com/nl.  Naar verwachting kunnen vanaf medio 2023 de eerste leaseauto’s bij klanten afgeleverd worden.

 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.