Nieuws- en persberichten

11mei
2022

ALD Automotive sponsor van Holland4ALS 2022

ALD Automotive sponsor van Holland4ALS 2022

Op 26 en 27 mei 2022 is de 5e editie van Holland4ALS. Tijdens dit evenement komen tientallen sporters in actie voor de gelijknamige stichting Holland4ALS, om aandacht te vragen voor de spierziekte ALS en om geld in te zamelen voor stichting ALS op de Weg.

Deze organisatie maakt hulpmiddelen zoals aangepaste busjes en fietsen sneller dan het reguliere circuit toegankelijk voor ALS-patiënten. Helaas zijn aangepaste vervoersmiddelen niet altijd voorradig, maar is de tijd die patiënten en hun familie samen hebben om activiteiten te ondernemen, beperkt. 

Mobiliteit draagt bij aan kwaliteit van leven

ALD Automotive heeft mobiliteit in het DNA. Daarom sponsort de leasemaatschappij dit evenement niet alleen geldelijk, maar ook door twee personenauto’s ter beschikking te stellen die tijdens het evenement gebruikt kunnen worden door de organisatie. Jasper Heshusius is CSR-Officer bij ALD Automotive: ”Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Via onze klant ALS op de Weg zijn we in contact gekomen met de organisatie van dit evenement. Juist voor ALS-patiënten, voor wie mobiliteit soms geen vanzelfsprekendheid meer is, draagt mobiel zijn bij aan de kwaliteit van leven.” 

Over Holland4ALS

Al vier keer eerder werd het evenement georganiseerd, maar dit jaar is een bijzonder jaar voor Holland4ALS. Na twee keer uitstel door COVID-19, maakt de organisatie zich op voor hun 1e lustrum. De opgebrachte gelden worden direct ingezet om de kwaliteit van het leven van ALS-patiënten te verbeteren. Meer weten over Holland4ALS of doneren kan via de website
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.