Nieuws- en persberichten

24dec

Nederland (opnieuw) in lockdown, dit is de impact

Nederland (opnieuw) in lockdown, dit is de impact

Sinds 19 december is Nederland weer in lockdown, tot en met in ieder geval 14 januari 2022. Onze leveranciers en ALD Automotive zelf hadden eerder al veel veiligheidsmaatregelen genomen. Voor onze dienstverlening verandert er daarom weinig. Op een paar kleine aanpassingen na, die we je graag toelichten.

Aflevering

De showrooms zijn gesloten, maar net als vorig jaar is ‘click en collect’ voor afleveringen en proefritten toegestaan, met de restrictie dat je wel buiten moet blijven (eventueel onder een afdak). Veel dealers bieden ook een aflevering op locatie (thuis) aan. Natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Onderhoud

De werkplaatsen blijven open, maar je kunt niet in de werkplaats zelf komen. Waar mogelijk is het goed om zaken zoveel mogelijk digitaal of telefonisch af te handelen. En ook hier geldt uiteraard het advies om je bij een afspraak aan de afgesproken tijd te houden. Heb je klachten, neem dan contact op met de dealer of hersteller om de afspraak te verplaatsen. We hebben regelmatig contact met onze vaste leveranciers om erop toe te zien dat ze zich houden aan de veiligheidsmaatregelen.

Inleveren

De auto kan gewoon bij de dealer, of bij onze vestiging in Vuren worden ingeleverd. Ook blijft het mogelijk om de auto op locatie op te laten halen. Kom je bij ons langs in Vuren, dan geldt ook dat het inleveren van de sleutels buiten zal plaatsvinden. 

We doen er alles aan om je nu en in de toekomst op een gezonde en veilige manier mobiel te houden! Heb je vragen, stuur dan gerust een WhatsApp naar Driver Care via +31 (0)20 658 30 80. Op hetzelfde nummer zijn we ook telefonisch bereikbaar. 
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.