Nieuws- en persberichten

13dec

Bijna kerst; wat geef jij?

Bijna kerst; wat geef jij?

De feestdagen zorgen voor veel gezelligheid, maar ook voor hoofdbrekens bij heel wat mensen. Want grote kans dat je voor iedereen die je lief is weer een mooi passend cadeau onder de kerstboom wil leggen! 

En dat is niet altijd een gemakkelijke opgave. Zoals je van ons gewend bent, hebben we voor iedereen die enige affiniteit heeft met mobiliteit een dosis cadeau-inspiratie onder elkaar gezet. 

De magie van de F1

Dit was het jaar dat de F1 eindelijk weer naar Nederland kwam en ook het jaar dat Max Verstappen het wereldkampioenschap op zijn naam schreef. En dat komt de populariteit van deze race alleen maar ten goede. Voor wie wil weten wat de magie van de F1 is, is het laatste boek van pitreporter Jack Plooij een leuk kerstgeschenk. In dit boek 'De magie van de F1' (2021) gaat Plooij in gesprek met vrienden en bekenden uit de F1, die vertellen waar volgens hen precies die magie vandaan komt. 

Asfalt of kunst?

Veel mensen zien er alleen heel veel asfalt in. Maar raceliefhebbers zien het als kunst. Daarom kun je nu een stylish vormgegeven plattegrond van je favoriete circuit aan de muur hangen. Na plattegronden van steden, wijken en gebouwen heeft het Amsterdamse bedrijf WIJCK de collectie uitgebreid met de speciale circuit collection. Zandvoort, Baku, Silvestone, Hokenheim en meer. Ze staan er allemaal tussen. 

Gezien worden op de fiets

Met de producten van The Cyclist kun je dag en nacht gezien worden. Want behalve dat alle producten die via deze webshop worden verkocht voorzien zijn van reflecterende materialen, zijn de producten gewoon heel mooi om te zien. Dus ook als je liever niet op de fiets zit, is het niet verkeerd om zo’n tas, shawl of zelfs (reflecterende) oorbellen onder de kerstboom aan te treffen.  

EV’s voor de kleinsten

De kinderen kunnen natuurlijk niet achterblijven. Is die kleine de houten driewieler nog niet ontgroeid maar wil je toch graag een upgrade? Dan is een echte EV misschien wel wat! Op cars4kids.nl vind je vrijwel elk voertuig op batterijen voor de allerkleinsten; een elektrische Vespa, politiemotor, Ranger of Lamborghini. Net zoals in het grote mensenleven is de aanschafprijs afhankelijk van het merk dat je kiest. Maar gaaf zijn ze wel!

In een flits 

Voor iemand die vaak onderweg is, is het altijd handig om op de hoogte te zijn van flitsers of gevaarlijke situaties op de weg. Liever een verrassing onder de kerstboom dan op de deurmat? De Flitsmeister ONE of TWO, afhankelijk van je budget, is een apparaatje dat je op je dashboard zet en automatisch ingeschakeld wordt als je in de auto stapt. Het geeft een signaal als je een flitser of gevaarlijke situatie nadert, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan 

Een frisse start

Niks zo fijn als in een auto stappen die lekker fris ruikt. En ben je die naar toiletverfrisser ruikende kerstboomjes voor aan je spiegel zat? Dan is dit de autoparfum 2.0. Rituals biedt namelijk verschillende autoparfums aan in heerlijke geuren, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over ongewenste geurtjes en je nét iets comfortabeler op reis gaat.

Veiligheid voorop

Nu de koude, natte dagen weer zijn aangebroken, komt de Rain-X anti-regen goed van pas. Met deze water- en vuilafstotende laag op de autoramen worden regendruppels en vuil snel afgevoerd tijdens het rijden. Hierdoor heb je geen last meer van slecht zicht als het regent, hagelt of bij natte sneeuw. En weet je zeker dat iemand een stuk veiliger de weg op gaat bij slecht weer. Naast dat het veiligheid en gemak biedt, ziet het wegglijden van de regendruppels er ook nog eens heel gaaf uit. 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.