Nieuws- en persberichten

21okt
2021

Dennis Martens Manager Business Transformation bij ALD Automotive

Dennis Martens Manager Business Transformation bij ALD Automotive

Dennis Martens (35) start deze maand bij ALD Automotive als Manager Business Transformation. In deze functie gaat hij de realisatie van de Move 2025 strategie begeleiden. Met dit nieuwe strategische plan wil ALD Automotive nog beter inspelen op de veranderende mobiliteitswereld.

Dennis heeft uitgebreide ervaring opgedaan als verantwoordelijke voor de digitale transformatie & innovatie bij adviespraktijk Synechron. Daar is hij ruim 10 jaar werkzaam geweest en heeft hij als consultant diverse transformatieprojecten geleid en uitgevoerd voor financiële instellingen in binnen- en buitenland. 
 
De afdeling Business Transformation is een nieuwe afdeling binnen ALD Automotive. Van hieruit wordt de transitie naar Move 2025 geleid en de daaruit voortvloeiende strategische projecten gerealiseerd. De focus komt daarbij te liggen op verandermanagement, digitalisering en het implementeren van innovaties. Dennis is in zijn rol verantwoordelijk voor de afdeling Business Transformation en rapporteert aan het Management Team. 
 
Dennis ziet uit naar een mooie periode waarin implementatie en realisatie van Move 2025 centraal staat: “Er zit heel veel ambitie in ALD Automotive wat tot uiting komt in het strategisch plan richting 2025. Er staat een sterke organisatie om deze ambitie te verwezenlijken en daarmee een positieve impact te hebben op de mobiliteitsmarkt. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met het team de implementatie van de strategie succesvol te realiseren.” 
 

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.