Nieuws- en persberichten

13apr

ALD Automotive is exclusieve leasingpartner van Lynk & Co in Europa

ALD Automotive is exclusieve leasingpartner van Lynk & Co in Europa

Het wereldwijde mobiliteitsmerk Lynk & Co en leasemaatschappij ALD Automotive gaan internationaal samenwerken. ALD Automotive wordt verantwoordelijk voor de  full-service leasecontracten voor de zakelijke markt in 7 landen in Europa:  Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, België en Zweden.

Klanten kunnen vanaf nu via ALD Automotive full-service leasecontracten afsluiten voor Lynk & Co's hybride of plug-in hybride 01 SUV. In Nederland zal voorlopig alleen de plug-in hybride beschikbaar zijn. De modellen, uitsluitend verkrijgbaar in blauw of zwart, zijn uitgevoerd in ECONYL®, een materiaal gemaakt van gerecyclede vislijnen en ander afvalmateriaal. De auto’s zijn volledig uitgerust met de nieuwste functies, hightech details, ingebouwde (sleutel)deelopties en hebben een elektrisch bereik van 69 kilometer. De leasecontracten zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometrages waarbij de gebruikelijke zaken als verzekering*, pechhulp, voertuigregistratie en onderhoud zijn inbegrepen. Voor de onderhoudsbeurt komt Lynk & Co de auto voor de deur ophalen.

Gedurende de gehele looptijd van het contract wordt de lease beheerd door ALD Automotive. Het Lynk & Co aanbod komt in de komende weken digitaal beschikbaar in Europa**. Bij het afsluiten van het leasecontract verloopt het volledige proces online, via het digitale platform van ALD Automotive; van de kredietbeoordeling tot de elektronische ondertekening van de overeenkomst.

Lynk & Co biedt naast het leasecontract ook een exclusief lidmaatschap aan, waarmee leaserijders toegang hebben tot de Lynk & Co-community. Leden hebben hiermee toegang tot het deelplatform van het merk, zodat hun leaseauto tegen een vergoeding kan worden gereserveerd en gedeeld met vrienden, familie en de Lynk & Co-community. Leden profiteren bovendien van exclusieve evenementen die Lynk & Co organiseert in haar ledenclubs, waaronder de flagship club in Amsterdam.

"Bij Lynk & Co zijn we ervan overtuigd dat mobiliteit beter kan en hebben we in ALD Automotive een gelijkgestemde partner gevonden", bevestigt Alain Visser, CEO van Lynk & Co. “Door onze krachten te bundelen, is onze impact groter op de huidige maatschappij, samen zijn we in staat duurzame mobiliteit probleemloos en flexibel te maken.”

Mobiliteitsoplossing voor digital natives

Pravin Chaturi, Partnerships Director ALD Automotive Nederland: “Wij zijn trots op de samenwerking met Lynk & Co. We kunnen zo een mobiliteitsoplossing bieden voor een nieuwe generatie leaserijders, die veel meer digitaal connected zijn en bijvoorbeeld gebruik maken van apps om hun reizen ‘on demand’ te plannen, boeken en betalen. Ook zien wij onder deze generatie de groeiende verschuiving van bezit naar gebruik en een bewuste keuze voor slimmere en groenere mobiliteitsoplossingen. De duurzame aanpak van Lynk & Co past bovendien goed bij de ambities van ALD Automotive om meer duurzame mobiliteitsoplossingen aan te bieden.”  

*Exclusief Frankrijk en Duitsland
**Lancering in Zweden wordt verwacht in september

Over Lynk & Co 

Lynk & Co is opgericht om mobiliteitsoplossingen te bieden voor de connected generatie. Zij maken kwalitatief goede auto's (het soort dat alle functies heeft die je wilt zonder dat je erom hoeft te vragen), maar bieden ook een nieuwe manier om die auto's te gebruiken. De op lidmaatschap gebaseerde aanpak maakt het eenvoudig om onderweg te zijn. Leden hebben toegang tot een auto op een flexibele basis en kunnen deze delen met vrienden, familie en de Lynk & Co community.

Meer informatie is hier te vinden: lynk.co

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.