Nieuws- en persberichten

15nov

Hoe ver gaan deze nieuwe elektrische beauty’s?

Hoe ver gaan deze nieuwe elektrische beauty’s?

Bent u op zoek naar een (nieuwe) leaseauto en denkt u aan een elektrisch model? Of bent u gewoon een liefhebber van mooie én duurzame auto’s? ALD Automotive heeft weer een mooi overzicht van de nieuwste elektrische auto’s met hun actieradius gemaakt. Wij zijn benieuwd welk merk en model uw voorkeur heeft!

Hyundai Kona Electric

Rijdt u erg veel kilometers en wilt u gewoon zonder nadenken de weg op kunnen? Dan is de Hyundai Kona Electric een aanrader. Dit model heeft een hoge prijs-kwaliteit verhouding. De auto is deze maand al verkrijgbaar en heeft een actieradius van 449 kilometer. De nieuwe Hyundai Kona is voorzien van diverse kleine verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waarvan de belangrijkste de 3-fase boordlader is. Hierdoor is de Kona zowel thuis als op openbare laadpunten sneller op te laden. 

Volvo XC40 Recharge

De Volvo XC40 Recharge is het elektrische zusje van de XC40. Het automerk uit Zweden verzekert bij hun eerste volledig elektrische auto een actieradius van 400 kilometer. De elektrische Volvo komt in maart 2020 in Nederland op de markt. Thuis moet de auto zo’n acht uur aan de stekker zitten om weer full battery verder te kunnen rijden. Bij een snellaadpaal van 150 kW heeft de XC40 Recharge echter het indrukwekkende vermogen om in slechts 40 minuten tot 80 procent op te laden. Ideaal dus als u veel op de weg zit!

MINI Electric

De eerste volledig elektrische MINI, we schreven al eerder over dit fraaie exemplaar,  verschijnt in maart 2020 in Nederland. De auto heeft met 235 kilometer niet een heel hoog actieradius, maar is wel al in 3 uur en 15 minuten weer volledig opgeladen. Het is een ideale auto voor in de stad, en natuurlijk om mee gezien te worden. Het elektrische model van MINI valt vooral op vanwege haar bijzondere velgen. De velgen van de MINI Electric, die ook wel de Cooper SE wordt genoemd, zijn exclusief voor het volledig elektrische model ontworpen.

Opel Corsa-e

Ook Opel gaat mee met de trend en zet flink in op elektrisch. De komende jaren komt het Duitse automerk met veel meer elektrische modellen. In 2024 wil Opel namelijk voor honderd procent geëlektrificeerd zijn. De eerste in de reeks is de Opel Corsa-e. Deze volledig elektrische auto van Opel heeft een actieradius van 330 kilometer. De batterij is bij een snellaadpaal al in een halfuur voor 80 procent opgeladen. De Opel Corsa-e komt in maart 2020 op de markt.

Volkswagen ID.3

Op de eerste volledig elektrische auto van Volkswagen moet men nog iets langer wachten. Hoewel de auto momenteel al van de productieband rolt in het Duitse Zwickau, moeten we in Nederland nog even wachten. De Volkswagen ID.3 komt in september 2020 in ons land op de markt. De ID.3 is in drie varianten beschikbaar met een actieradius van circa 275, 345 en 450 kilometer, elk met een eigen prijskaartje. De nieuwe Volkswagen kan zomaar eens uw beste vriend worden, want de ID.3 krijgt speciale koplampen. Als de bestuurder zijn auto nadert, wordt hij met een knipoog begroet.

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.