Nieuws- en persberichten

04sep

Louis Wyers nieuwe Operations Director ALD Automotive

Louis Wyers nieuwe Operations Director ALD Automotive

Louis Wyers (38) is per 1 september de nieuwe Operations Director van ALD Automotive Nederland. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor de operationele invulling van ALD Automotive’s strategie, gericht op groei en vernieuwende mobiliteit. Daarnaast ligt de focus op het verder uitbouwen en digitaliseren van de remarketing activiteiten van ALD Automotive Nederland. Als Operations Director maakt Wyers deel uit van het directieteam. 

Wyers heeft 15 jaar bij PSA Groupe gewerkt en daar internationaal verschillende functies bekleed. De laatste drie jaar werkte hij als Managing Director van de Nederlandse importactiviteiten van Citroën & DS Automobiles. In die tijd heeft hij o.a. gewerkt aan een strategische herstructurering van het Citroën dealernetwerk, aan het opstarten van een standalone distributiemodel voor het Franse luxe merk DS Automobiles, en aan de integratie van de import-activiteiten van Opel binnen de Nederlandse PSA organisatie. Wyers heeft zowel de Franse als Nederlandse nationaliteit. 

“Louis heeft een brede achtergrond in de automotive sector en brengt veel kennis met zich mee. Zo heeft hij onder meer veel ervaring met het managen van retailorganisaties, wat voor onze strategische ontwikkelingen bijzonder waardevol is. We zijn blij dat hij ons team komt versterken,” aldus Jeroen Kruisweg, CEO van ALD Automotive Nederland.

Louis Wyers volgt in deze functie Frank Alofs op. Alofs is recent als algemeen directeur aan de slag gegaan bij ALD Automotive Zweden. 

 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Volg ons

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.