Nieuws- en persberichten

11dec
2018

Gadgets voor de echte fietsers

Gadgets voor de echte fietsers

Pakjesavond ligt net achter ons en de kerstdagen naderen dus ook alweer met rasse schreden. Wij kunnen ons voorstellen dat u wel wat inspiratie kunt gebruiken voor cadeau-ideeën. Cadeautjes om weg te geven, of misschien wel om op uw eigen verlanglijstje te zetten.

Hieronder wat inspiratie speciaal gericht op fietsers.  

Jas op zonne-energie

In deze tijd van het jaar is een warme en waterdichte jas geen overbodige luxe. Maar wat dacht u van een jas waarmee u in het donker ook nog eens goed zichtbaar bent? Een ideale oplossing voor op de fiets. Dit jack is gemaakt van een speciale fluorescerende stof die licht ‘absorbeert’. En dat kan vrijwel elk soort licht zijn; van de zon maar ook van uw mobiele telefoon.  Eenmaal donker, geeft het Solar Charged Jacked het licht weer af en bent u erg goed zichtbaar. 

Zelf ladende fietslampen

Deze ledlampjes zijn ook bijzonder handig voor als u veel fietst. Nooit meer hoeft u bang te zijn dat de batterijen van uw lampjes leeg zijn. De fietslampjes van Rydon laden zich op met zonne-energie. Opgeladen kunnen ze tot wel 80 uur blijven branden. Ze zijn beschikbaar als voor- en achterlicht en uiteraard waterdicht. 

Smart helm

Het dragen van een helm is op racefietsen verplicht en op sommige snelle e-bikes ook aan te raden. Er zijn inmiddels al diverse smart-varianten op de markt. De helm van Livall is een fietshelm waarmee u muziek kunt luisteren onderweg en waar verlichting is ingebouwd die onder meer gebruikt kan worden als richtingaanwijzer. Ook heeft de helm ingebouwde bluetooth zodat u eenvoudig en handsfree telefoongesprekken kunt voeren onderweg. Door de windbreker kan de persoon aan de andere kant van de lijn u ook gewoon goed verstaan zonder enige ruis van de wind. De bediening van de helm gaat via het stuur van uw fiets. 

Slot zonder sleutel

Bent u of kent u iemand die altijd zijn sleutels kwijt is? Dan is dit fietsslot mogelijk een goede oplossing. Dit slot heeft namelijk helemaal geen sleutel maar werkt via een app op uw telefoon. U kunt de code delen met familie of vrienden zodat u uw fiets gemakkelijk uit kunt lenen. Het slot geeft u een waarschuwing op het moment dat er een ongevraagde indringer is die uw fiets probeert te stelen. 

Verlichte rugzak

Fietst u vaak naar werk, dan zult u wellicht ook een rugtas met u mee hebben. Rugzakken zijn er in vele soorten en maten, maar dit exemplaar van Bermondsey Lumo Backpack heeft ingebouwde fietsverlichting. Een echte rugtas door en voor fietsers want het is ook nog eens waterdicht en het draagt comfortabel. 
 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.