Nieuws- en persberichten

22jun
2018

Wat zegt uw sterrenbeeld over uw rijgedrag?

Wat zegt uw sterrenbeeld over uw rijgedrag?

Bent u een ster in inparkeren, de rust zelve op de snelweg of juist een snelheidsduivel? Grote kans dat u daar zelf geen invloed op heeft. Volgens een onderzoek van een Engelse astrologe heeft het alles te maken met uw sterrenbeeld en is uw rijgedrag ‘written in the stars’.

In opdracht van een autoverzekeraar keek de astrologe naar verbanden tussen verzekerden en hun sterrenbeelden. Herkent u zich in uw eigen sterrenbeeld?

De Waterman

Zij geven niet zoveel om uiterlijk dus laten rustig een auto in vieze staat achter. Daarentegen zijn het wel flamboyante types die graag in een kleurige auto rijden zodat de ogen op hen gericht zijn. 

Vissen

Gek op dure en sportieve auto’s of motoren, dat is typerend voor Vissen. In tegenstelling tot de Waterman houden Vissen juist van schone, opgeruimde auto’s! 

Ram

Van alle sterrenbeelden is de Ram de minst beleefde bestuurder in het verkeer. Misschien omdat ze altijd haast hebben? Ze houden van opvallende auto’s, helaas zijn ze dan ook vrij vaak een doelwit voor autodieven. 

Stier

In het dagelijks leven zijn Stieren al koppig, dat is in het verkeer duidelijk terug te zien. Ze rijden liever om of nemen een moeilijkere route om maar niet hun ongelijk toe te hoeven geven. Netjes inparkeren is ook geen specialiteit van de Stier. Grote  kans dat de Stier een claim indient bij de verzekering wanneer er schade wordt opgelopen.

Tweelingen

Dit sterrenbeeld heeft een voorbeeldfunctie. Tweelingen zijn en blijven immer rustig achter het stuur. De meesten zullen in een keer hun rijexamen gehaald hebben. Bovenal zijn het hele betrouwbare bestuurders.

Kreeft

De Kreeft doet echter bijna niet onder voor Tweelingen. Ze zijn bijzonder zuinig op hun spullen. Ze beschouwen hun auto als een tweede huis en gaan er zorgvuldig mee om. Lastig parkeerplekje gevonden? Een kreeft lost het zo op. Een ware parkeerpro!  

Leeuw 

King of the jungle? King of the road, zult u bedoelen. Althans, dat vinden zij zelf. Over het algemeen rijdt een Leeuw net even sneller dan toegestaan. Maar zij zijn wel altijd vastberaden. De meerderheid van de Leeuwen slaagt dan ook in een keer voor zijn rijexamen. 

Maagd

Grappig detail, Maagden worden gestuurd door Mercury, de planeet van mobiliteit. Maagden zijn dol op autorijden. Ze zijn praktisch ingesteld bij de aanschaf van een auto. Grote kans ook dat zij voor een elektrische variant gaan. 

Weegschaal

Weegschalen zijn mensen met twee gezichten. Enerzijds zijn zij erg milieubewust en zullen daarmee rekening houden in het verkeer en mogelijk bij de aanschaf van de auto. Aan de andere kant kan een Weegschaal zich aardig misdragen op de snelweg. 

Schorpioen 

Schorpioenen rijden op gevoel en vooral heel voorzichtig. Bovendien zijn ze niet erg competitief aangelegd en maken zich niet druk om wat anderen van hen vinden. Daarom zullen zij niet snel een nieuwe, flitsende auto aanschaffen maar eerder een oud tweedehandsje.   

Boogschutter

Het geluk lacht Boogschutters toe. Zelden wordt een auto van hen gestolen. Verder zijn het behoorlijk relaxte bestuurders. In het verkeer gedragen zij zich voorbeeldig en ze zullen vrijwel altijd anderen voorrang geven. 

Steenbok

Elektrisch rijden is niet aan de Steenbok besteed. Zij zijn niet heel milieubewust ingesteld. Maar dit maken ze goed met hun rijgedrag, Steenbokken zijn keurige weggebruikers. Ze rijden voorzichtig en zullen nooit de maximale snelheid overschrijden. 
 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.