Nieuws- en persberichten

02feb

ALD Automotive omarmt keurmerk private lease

ALD Automotive omarmt keurmerk private lease

ALD Automotive is een van de eerste leasemaatschappijen die het Keurmerk Private Lease vanaf vandaag mag dragen. Het keurmerk is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en de Consumentenbond en moet voor consumenten een kwaliteitsnorm zijn voor een veilig, verantwoord en vertrouwd private leaseproduct. ALD Automotive heeft als productexpert een rol gespeeld in de totstandkoming van het keurmerk.

Dankzij de toekenning van het keurmerk aan ALD Automotive mogen ook de business partners (Opel Leasing, Kia AutoleaseDirect, Renault Business Finance, Nissan Business Finance, Volvo Car Lease en Ford Lease) het keurmerk dragen.

Jeroen Kruisweg, commercieel directeur van ALD Automotive: ”Leasing lijkt eenvoudig, maar is voor consumenten vaak een lastig product. En consumenten zijn voor de meeste leasemaatschappijen een heel nieuwe klantengroep. Die combinatie leidt als snel tot moeilijkheden. Daarom heeft de hele branche een professionaliseringsslag willen maken. Met het nieuwe keurmerk als prachtig resultaat. Het keurmerk garandeert een all-in vaste prijs die niet wijzigt. Ook worden consumenten beschermd tegen te hoge financiële lasten en
kunnen ze binnen 14 dagen om welke reden dan ook afzien van hun contract.”

Over het keurmerk
Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, met als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumenten-vertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl.

Volg ons nu ook op Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.