Nieuws- en persberichten

24apr
2018

ALD Automotive gestart met handige videoservice

ALD Automotive gestart met handige videoservice

Zeg maar tabee tegen de dikke berijdershandleidingen! Wilt u weten wat u te wachten staat bij de ontvangst van een nieuwe leaseauto, een onderhoudsbeurt, pech onderweg of hoe het inleveren van de leaseauto bij contracteinde werkt?

Met de nieuwe videoservice van ALD Automotive weet u als leaserijder precies op het juiste moment wat u moet doen.

Tot nu toe kregen leaserijders bij de start van hun leasecontract alle benodigde informatie via de ALD berijdershandleiding overhandigd. Heel nuttig, maar minder prettig om door te nemen. Het Driver Care team ontving daarom nog veel vragen achteraf van leaserijders. ALD Automotive bedacht een manier om leaserijders eenvoudiger en bovenal op het juiste moment van relevante informatie te voorzien. 

Video at Every Step

Het Video at Every Step-concept is daarom in het leven geroepen en dit volgt de verschillende stappen van elke leaserijder. Als leaserijder word je nog meer ontzorgd omdat vooraf al informatie wordt gegeven over een bepaalde service of actie. Elke video geeft uitleg over een specifieke situatie, plus de video’s kunnen gepersonaliseerd ingezet worden. 

Hoe werkt het? 

Een leaserijder die in afwachting is van zijn nieuwe leaseauto vraagt zich vaak drie dagen voor aflevering van de nieuwe auto af, wat er te gebeuren staat. Hij zoekt contact met de leasemaatschappij. Vanaf nu is dat het moment dat de leaserijder een video met uitleg van de nieuwe situatie per mail ontvangt. 

Maar ook wachtend op de pechhulpdienst kan een leaserijder rekenen op een video in de mailbox met informatie over de te nemen stappen. 

Voorproefje

ALD Automotive start met vier video’s die zijn gekozen op basis van de meest voorkomende vragen bij het Driver Care team. De video’s zijn ontwikkeld in samenwerking met ALD International, en worden dus internationaal gebruikt. En de eerste ervaringen in de pilotfase zijn erg positief te noemen. Leaserijders vinden de informatie nuttig en de video’s een goede en vooral aansprekende manier om deze belangrijke informatie te ontvangen.

Wilt u de video’s alvast bekijken?

 

Blijf op de hoogte

Volg ons nu op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de mobiliteitsmarkt.

Blijf op de hoogte

Blijf ook op hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, mobiliteit en modern werkgeverschap.